Ευχαριστήριο του Δήμου Ανατολικής Σάμου για τις «Γιορτές Κρασιού»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Ευχαριστήριο του Δήμου Ανατολικής Σάμου για τις «Γιορτές Κρασιού»

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου διοργάνωσε και φέτος σε συνεργασία με τον Ενιαίο Οινοποιητικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Σάμου (Ε.Ο.Σ. Σάμου) «ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΡΑΣΙΟΥ», στην πόλη της Σάμου, κατά το διήμερο 22 και 23 Ιουλίου 2023. Οι γιορτές αυτές, που έχουν ταυτιστεί με το νησί μας και την παραγωγή του ονομαστού διεθνώς Σαμιώτικου Μοσχάτου κρασιού, έχουν ως βασικό στόχο τη σύνδεση των εξαίρετων τοπικών προϊόντων με τον τουρισμό, τον πολιτισμό, τη γαστρονομία και τις παραδόσεις.

Ευχαριστήριο του Δήμου Ανατολικής Σάμου για τις «Γιορτές Κρασιού»

Αυτή τη χρονιά, είχαμε την ιδιαίτερη χαρά να φιλοξενήσουμε τη Λαϊκή Ορχήστρα Σάμου, νέους ανθρώπους με μεγάλη αγάπη για τη μουσική, οι οποίοι μας διασκέδασαν με νησιώτικα τραγούδια, αλλά και τον επιτυχημένο μουσικοσυνθέτη Γιώργο Θεοφάνους με την παρέα του, με ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα.

Ευχαριστούμε τον Ενιαίο Οινοποιητικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Σάμου (Ε.Ο.Σ. Σάμου), τους καλλιτέχνες και μουσικούς και όλους όσους συνέβαλλαν στο σχεδιασμό και στην επιτυχή υλοποίηση των εκδηλώσεων. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του καθώς και όλα τα ΜΜΕ για την κάλυψη και την διαφήμιση των εκδηλώσεων. Τέλος, ευχαριστούμε το Λιμεναρχείο Σάμου και το τμήμα Τροχαίας για τη σημαντική τους συμβολή σε όλες τις εκδηλώσεις μας.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ