ΕΠΣ Σάμου: Το να ζητάς από επαρχιακά σωματεία κ ειδικότερα από μικρά ακριτικά νησιά, Προπονητές UEFA B, είναι κάτι… (μη χαρακτηρήσιμο).

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

ΕΠΣ Σάμου: «Πολυεπίπεδη και απροκάλυπτη κυβερνητική παρέμβαση στις εκλογές – Θα απέχουμε»!

Στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Σάμου και μετά το τέλος των τυπικών διαδικασιών (ψήφιση Απολογισμών κ Προϋπολογισμού), έγινε συζήτηση για το Αθλητικό Μητρώο και τις επικείμενες παρενέργειές του.

Πιο συγκεκριμένα …με πρόσφατη τροπολογία που κατέθεσε ο Υφ/γός Αθλητισμού και εν μέσω αντικρουόμενων άρθρων που υπάρχουν στο σύνολο του Νόμου ως προς τις χρονικές προθεσμίες απ’ τις οποίες οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος θα περίμενε την εκλογίκευση του Νόμου.., αντίθετα όρισε ως καταληκτική ημερομηνία την 31/7/22 για την εγγραφή των Σωματείων και την 31/7/23 ως την μέρα της οριστικής διαγραφής τους απ’ τα μητρώα των ΕΠΣ κ της Ομοσπονδίας. Έως τότε τα μη εγγεγραμμένα δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις τοπικές διοργανώσεις (και όχι μόνο), αλλά δεν θα έχουν και δικαίωμα χρήσης των Δημοτικών Αθλητικών Εγκαταστάσεων.

Μια βασική προϋπόθεση εγγραφής είναι η διάθεση εκ μέρους των Σωματείων, Διπλωματούχων Προπονητών UEFA B και εγγεγραμμένων στο Μητρώο Προπονητών της Γ.Γ.Α. Ενώ στο σύνολο του κόσμου του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, το Μητρώο θεωρείται ως χρήσιμος Θεσμός, ως κάτι εποικοδομητικό, εν τούτοις κάποια άρθρα του κρίνονται αντικειμενικά ως μη ρεαλιστικά και ανεπίτευκτα.

Π.χ το να ζητάς από επαρχιακά σωματεία κ ειδικότερα από μικρά ακριτικά νησιά, Προπονητές UEFA B, είναι κάτι … (μη χαρακτηρήσιμο). Το να διαλύεις τις προσπάθειες χρόνων αυτών των σωματείων ως προς το να επιβιώνουν και να συνεχίσουν να προσφέρουν κοινωνικό έργο στις μικρές τοπικές τους κοινωνίες…. και αυτό μη χαρακτηρήσιμο…..

Το να πετάς παιδιά έξω απ’ τους Αθλητικούς χώρους και τα γήπεδα….(σ’ αυτό ας σκεφτεί ο καθένας μας ότι θέλει)!!!

Μετά από την συζήτηση αυτή (και πέραν των υπόλοιπων ενεργειών) πάρθηκε ομόφωνα απόφαση για την σύνταξη επιστολής προς τον κ. Βουλευτή, επιστολή που θα τον ενημερώνει για την κατάσταση και που θα ζητείται η παρέμβασή του.

Την επιστολή θα την παραδώσουν εκπρόσωποι Σωματείων σε συνάντηση που ήδη έχει ζητηθεί. Επίσης θα ζητηθεί η συνδρομή και των τεσσάρων Δημάρχων του Νομού μας.

Το να οδηγηθούν σε διάλυση ΟΚΤΩ (τουλάχιστον… σωματεία, σ’ έναν ακριτικό και μαρτυρικό μικρό Νομό, το να σταματήσουν να αθλούνται εκατοντάδες μικρά παιδιά…. είναι υπόθεση που μας αφορά ΟΛΟΥΣ!!!!

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ