Επίσκεψη των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στον ΕΟΣΣ

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Επίσκεψη των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στον ΕΟΣΣ

Τον Ενιαίο Οινοποιητικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Σάμου – Ε.Ο.Σ.Σ. επισκέφθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νομού Σάμου Αμουργιαννός Κωνσταντίνος – Νικόλαος και Θάνου Ουρανία (Ράνια) συνοδεία στελεχών της Νομαρχιακής Επιτροπής. Στο πλαίσιο της επίσκεψης συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Σκούτα Ιωάννη και τον Γενικό Διευθυντή κ. Καριώτογλου Ηλία. Εκ μέρους της Διοίκησης αναλύθηκαν οι δυσκολίες που αποτελούν τροχοπέδη στη λειτουργία του οργανισμού, ο σχεδιασμός για την αξιοποίηση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας με πολιτική μηδενικών αποβλήτων(Zero Waste) στις διαδικασίες της οινοποίησης αλλά και οι νέες στρατηγικές συμφωνίες προώθησης των προϊόντων.

Για το ΠΑΣΟΚ η συμβολή του πρωτογενή τομέα στην αναπτυξιακή προοπτική της χώρας και του νησιού μας, ιδιαίτερα στην ανασυγκρότηση του παραγωγικού μοντέλου και την ενίσχυση της εθνικής προστιθέμενης αξίας, κατέχει έναν από τους πιο κρίσιμους ρόλους. Για εμάς είναι αυτονόητη δέσμευση η στήριξη των προσπαθειών του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου όπου εκτός των οικονομικών, πολιτισμικών και κοινωνικών προεκτάσεων της προσφοράς του στον τόπο μας, λειτουργεί και ως ο καλύτερος πρεσβευτής του νησιού μας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ