Επίσκεψη στη Σάμο της υποψήφιας Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Βάσως Χοχλάκα

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Επίσκεψη στη Σάμο της υποψήφιας Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Βάσως Χοχλάκα

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Κήπο, έναντι του Δημαρχιακού Μεγάρου Βαθέος, πραγματοποιήθηκε η ομιλία και παρουσίαση του ψηφοδελτίου Π.Ε. Σάμου της Υποψήφιας Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με τον συνδυασμό «Αλλαγή Πορείας για τα νησιά μας», Βάσως Χοχλάκα.

Προλόγησε ο γιατρός κ. Νίκος Κακλαμάνης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ. Παναγιώτης Δουδωνής.

Ο συνδυασμός δημιουργήθηκε από ανθρώπους που ανήκουν και δραστηριοποιούνται στο χώρο της δημοκρατίας, της προόδου, της αριστεράς και της οικολογίας, έχει τη στήριξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. , του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ., της Περιφερειακής Παράταξης «Οικολογικός Άνεμος Βορείου Αιγαίου» και εκφράζει την ανάγκη να υπάρχει ένας πολυσυλλεκτικός, προοδευτικός, ενωτικός πόλος συνεργασίας, ο οποίος θα αμφισβητήσει την κυριαρχία των  συντηρητικών δυνάμεων και θα διεκδικήσει με αξιώσεις τη διοίκηση της περιφέρειας από τις δυο αποχρώσεις της δεξιάς.

Επίσκεψη στη Σάμο της υποψήφιας Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Βάσως Χοχλάκα

Όπως αναφέρει η κ. Χοχλάκα και στο βιογραφικό της σημείωμα, «Στόχος μας είναι και αυτοδιοικητικά να δώσουμε ενωμένα τη μάχη, συστρατευόμενοι και με άλλους ενεργούς πολίτες, στον κοινό σκοπό  να βελτιώσουμε το παρόν αλλά και να διεκδικήσουμε δυναμικά  ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο αύριο για τα ακριτικά νησιά μας.

Για τη Λήμνο, τον Άγιο Ευστράτιο, τη Λέσβο, τη Χίο, τα Ψαρά, τις Οινούσσες, τη Σάμο, την Ικαρία, τους Φούρνους και τη Θύμαινα, τα ακροσύνορα της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης.

Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πιο συνεργατική και δυναμική Περιφέρεια, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις φιλοδοξίες κάθε νησιώτη και κάθε νησιώτισσας.

Είναι η στιγμή να αλλάξουμε σελίδα. Με τη στήριξη, αλλά και την εμπιστοσύνη σας, να διαμορφώσουμε όσα ονειρευόμαστε για τον τόπο μας».

Επίσκεψη στη Σάμο της υποψήφιας Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Βάσως Χοχλάκα

Η κ. Χοχλάκα παρουσίασε τους υποψήφιους για τις Περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό της, Αμουργιανός Κωνσταντίνος-Νικόλαος του Χριστόδουλου,  Βακάκης Θεόδωρος-Χρυσοβαλάντης του Γεωργίου, Βακιάρου Ευαγγελία του Αστερίου, Βασιλείου Νικόλαος του Βασιλείου, Γαϊτανής Γεώργιος του Αβέρκιου, Ευστρατουδάκης Ανδρέας του Ευστρατίου, Θάνου Ουρανία (Ράνια) συζ. Στυλιανού,  Κακλαμάνης Νικόλαος του Σταμάτη,  Καλομοίρης Πέτρος του Σταύρου,  Κνήτου (Γρηγορίου) Γραμματική του Μανουήλ,  Λεκάτης Νικόλαος του Κωνσταντίνου, Σκάρου Μαρία του Θεοδοσίου, Τσιαμήτρου-Τσαμήτρου Ιφιγένεια του Σπυρίδωνος, Χατζημιχάλη Βασιλική του Αναστασίου.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ