Επίσκεψη Κώστα Μουτζούρη στην Σάμο

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Επίσκεψη Κώστα Μουτζούρη στην Σάμο

Επταήμερη επίσκεψη στην Σάμο πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης. Ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε από τις υπηρεσίες για τα υπό εξέλιξη έργα ενώ πραγματοποίησε συναντήσεις με  Προέδρους Κοινοτήτων και Συλλόγων του νησιού στο κτίριο της Π.Ε Σάμου.

Επίσκεψη Κώστα Μουτζούρη στην Σάμο

Στo πλαίσιo της επίσκεψής του ο Περιφερειάρχης επισκέφτηκε συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου Βασίλη Πανουράκη, τον Δήμαρχο Δυτικής Σάμου Αλέκο Λυμπέρη και τον Αντιδήμαρχο Μαραθοκάμπου Δημήτρη Βολακάκη, τα Κονταίικα, την Καλλιθέα, τον Άγιο Ισίδωρο και τους Δρακαίους. Ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε για τα ζητήματα που απασχολούν τα χωριά ενώ επισημάνθηκε η ανάγκη να δοθεί λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι  εναπομείναντες  καραβομαραγκοί, οι οποίοι συνεχίζουν την παράδοση της ξυλογλυπτικής .

Επίσκεψη Κώστα Μουτζούρη στην Σάμο

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Επίσκεψη Κώστα Μουτζούρη στην Σάμο

«Βρέθηκα ξανά στην Σάμο και  ενημερώθηκα για όλα τα υπό εξέλιξη έργα ενώ πραγματοποίησα συναντήσεις με φορείς και συλλόγους του νησιού λαμβάνοντας σοβαρά τις επισημάνσεις τους για τις ανάγκες του τόπου.

Ήταν για εμένα μεγάλη χαρά να επισκεφτώ τους Δρακαίους και την Καλλιθέα, δυο απομακρυσμένα χωριά που έχουν την ανάγκη της πολιτείας για να μην ερημώσουν. Μεγάλη εντύπωση μου έκανε όπως μου είπαν οι κάτοικοι ότι πρώτη φορά Περιφερειάρχης επισκέφτηκε τα δύο αυτά χωριά.

Επίσκεψη Κώστα Μουτζούρη στην Σάμο

Βούληση της Περιφερειακής Αρχής είναι η ίση αντιμετώπιση και εξυπηρέτηση όλων των περιοχών. Σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμαρχο κ. Λυμπέρη θα προβούμε σε ενέργειες προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν. Σύντομα θα βρίσκομαι πάλι στην Σάμο.»

Επίσκεψη Κώστα Μουτζούρη στην Σάμο

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ