ΕΟΣ Σάμου: Στον αφρό των Νέκταρ

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

ΕΟΣ Σάμου: Στον αφρό των Νέκταρ

Με το πνεύμα των Χριστουγέννων να έχει δώσει στη διάθεσή μας μια διάθεση εορταστική, διοργανώθηκε με εξαιρετική επιτυχία για τρίτη συνεχή χρονιά η σημαντική οινογευστική έκθεση «Αφρός και Νέκταρ» που επικεντρώνεται σε δύο κορυφαίες κατηγορίες οίνου, των προδόρπιων και των επιδόρπιων οίνων.

ΕΟΣ Σάμου: Στον αφρό των Νέκταρ

Σε μια τέτοια κομβική συνάντηση που διεξήχθη την Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, στο Ωδείο Αθηνών με πολύ μεγάλη προσέλευση, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ιδιαιτέρως αγαπητά στο οινόφιλο κοινό, μοσχάτα κρασιά του Συνεταιρισμού της Σάμου!

ΕΟΣ Σάμου: Στον αφρό των Νέκταρ

Η χαρισματική ποικιλία του άσπρου μικρόρωγου μοσχάτου σταφυλιού που αναδεικνύει όλα του τα μοναδικά αρώματα χάρη στη χειρωνακτική, πατρογονική καλλιέργεια του εμβληματικού σαμιακού αμπελώνα και τις σύγχρονες μεθόδους οινοποίησης που εφαρμόζουν οι «Μuscat Artisans» του ΕΟΣ Σάμου, δίνει επιδόρπιους οίνους που πραγματικά ξεχωρίζουν: Samos Grand Cru, Samos Nectar, Samos Vin Doux, Samos Anthemis, Samos Solera και το «πολύτιμο» Samos 1963, έκλεψαν τις εντυπώσεις με το πολύπλοκο αρωματικό τους προφίλ, τη συμπύκνωση και τη βελούδινη γεύση τους.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ