Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης σε βάρος 67χρονου ημεδαπού στη Σάμο. Του αφαίρεσαν 5.127 ευρώ.

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Δικηγόρος στη Σάμο μηνύει αστυνομικούς για... συνωστισμό!

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου, εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης, η οποία διαπράχθηκε προ τριμήνου περίπου, σε βάρος 67χρονου ημεδαπού, κατοίκου Σάμου.

Ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στη συγκεκριμένη υπόθεση, τρία (3) άτομα – ημεδαποί (38χρονη, 42χρονος και 39χρονη), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της απάτης.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, άτομο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 67χρονο, προσποιούμενος τραπεζικό υπάλληλο και με το πρόσχημα της επιστροφής χρημάτων, τα οποία ισχυριζόταν ότι δικαιούταν ο τελευταίος ως αναδρομικά για τη σύνταξή του, τον έπεισε να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό, το χρηματικό ποσό των -5.127- ευρώ.

Κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης προέκυψε ότι, ο τραπεζικός λογαριασμός που κατατέθηκε το παραπάνω χρηματικό ποσό, ανήκει στην 38χρονη, ενώ οι προαναφερόμενοι δράστες πραγματοποίησαν, κατά περίπτωση, αναλήψεις χρημάτων από το συγκεκριμένο λογαριασμό, από υποκατάστημα τράπεζας και από ΑΤΜ (Αυτόματη Ταμειολογιστική Μηχανή), σε περιοχή της Αττικής.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

 

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ