Ενημέρωση από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου για την πορεία έργου «Ανάπτυξη ασύρματων ευρυζωνικών δικτύων»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Ενημέρωση από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου για την πορεία έργου «Ανάπτυξη ασύρματων ευρυζωνικών δικτύων»

Μετά την έγκριση χρηματοδότησης του Δήμου μας από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα WiFi 4 EU για την ανάπτυξη ασύρματων ευρυζωνικών  δικτύων, το έργο ανατέθηκε στην εταιρεία Euroaxes από την οποία εκπονήθηκε μελέτη εφαρμογής, σε συνεργασία με το τμήμα Πληροφορικής του Δήμου μας, λαμβάνοντας υπόψη τις απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές και τα ασφαλή όρια εκπομπής. Επισημαίνεται ότι τα παραπάνω δίκτυα καμία σχέση δεν έχουν με το ανεπτυγμένο δίκτυο 5G.

Οι περιοχές κάλυψης σε αυτή τη φάση είναι οι Τοπικές Κοινότητες :

  • Πυθαγορείου
  • Κοκκαρίου
  • οικισμός Ηραίου
  • Αγίου Κωνσταντίνου

Ο Δήμος ολοκληρώνει τα έργα υποδομής, εντός του έτους, που είναι αναγκαία για τη λειτουργία του έργου και εν συνεχεία, ο ανάδοχος θα εκτελέσει τις απαραίτητες εργασίες εγκατάστασης και παραμετροποίησης των ευρυζωνικών συστημάτων .

Μετά την ολοκλήρωση του έργου οι δημότες μας και οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να συνδέονται  ελεύθερα στο διαδίκτυο με υψηλές ταχύτητες και ασφάλεια. Επιπλέον, το έργο αυτό θα έχει σαν συνέπεια την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών ώστε οι τουριστικές περιοχές να παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες σχετικά με την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος.

 

Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ