Ελένη Παντελούκα: «Είχαμε μετάλλια και διακρίσεις για τη Σάμο στους αγώνες Special Olympics»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Ελένη Παντελούκα: «Είχαμε μετάλλια και διακρίσεις για τη Σάμο στους αγώνες Special Olympics»

Στους Πανελλήνιους Αγώνες των Special Olympics, που πραγματοποιήθηκαν στο Λουτράκι 3-8 Οκτωβρίου 2022, πήρε μέρος και η ομάδα της Σάμου, μάλιστα με εξαιρετική επιτυχία. Αναφορικά με το θέμα, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, η καθηγήτρια φυσικής αγωγής, χοροδιδάσκαλος και χορογράφος αλλά και προπονήτρια στίβου για τα παιδιά του προγράμματος της Σάμου των Special Olympics, η κ. Ελένη Παντελούκα.

Πανελλήνιοι αγώνες Special Olympics Hellas Αθλητές Σάμου, Ασημένιο μετάλλιο 50m Θεμιστοκλής Λαϊνάς, 5η θέση Νικόλαος Χυτήρης, Σφαιροβολία  5η θέση 50m Απόστολος Καλός, Ασημένιο μήκος άνευ φοράς Θεμιστοκλής Λαϊνάς , Ασημένιο ρίψεις softball Νικόλαος Χυτήρης, Χάλκινο ρίψεις softball Απόστολος Καλός, 4η θέση Εμμανουήλ Σπύρου στην επιτραπέζια αντισφαίριση .

Ελένη Παντελούκα: «Είχαμε μετάλλια και διακρίσεις για τη Σάμο στους αγώνες Special Olympics»

«Η συμφωνία έγινε τον Ιούνιο, ορίστηκα ως προπονητής τον μήνα Ιούνιο ξεκινήσαμε προπονήσεις συστηματικά, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και φυσικά δεν περιμέναμε αυτά τα ευχάριστα νέα. Δεν το περιμέναμε, ήρθαμε για τη συμμετοχή γιατί ενταχθήκαμε τελευταίοι στο προπονητικό πρόγραμμα, ωστόσο δεν το βάλαμε κάτω».

Στους επόμενους Πανελλήνιους αγώνες, θα υπάρχει καλύτερη προετοιμασία, όπως τόνισε η κ. Παντελούκα, καθώς οι αγώνες αυτοί πραγματοποιούνται κάθε δύο χρόνια.

Ελένη Παντελούκα: «Είχαμε μετάλλια και διακρίσεις για τη Σάμο στους αγώνες Special Olympics»

«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι, γιατί βλέπω τη χαρά των παιδιών, αυτή η χαρά στα πρόσωπα των παιδιών έρχεται και σε εμάς,  είμαστε πάρα πολύ συγκινημένοι, γιατί είναι η πρώτη φορά, που συμμετέχει στο πρόγραμμα το νησί και ερχόμαστε πίσω με μετάλλια και διακρίσεις».

Όπως πρόσθεσε η κ. Παντελούκα, είναι μία μεγάλη επιτυχία, γιατί πρόκειται για πανελλήνιους αγώνες, με 900 άτομα και αξίζουν όλοι συγχαρητήρια.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ