Εκδήλωση-ομιλία «Σύγχρονες διαδικτυακές προκλήσεις. Πρακτικές αντιμετώπισης και μέτρα ασφαλείας στον κυβερνοχώρο»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Εκδήλωση-ομιλία «Σύγχρονες διαδικτυακές προκλήσεις. Πρακτικές αντιμετώπισης και μέτρα ασφαλείας στον κυβερνοχώρο»
Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας διοργανώνει εκδήλωση με ομιλητή τον ψυχολόγο Δρ. Νάκος Γεώργιο.
Ο Δρ Νάκος Γεώργιος είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας και έχει παρευρεθεί ως προσκεκλημένος ομιλητής σε μεγάλο αριθμό επιστημονικών εκδηλώσεων με θεματολογία τον διαδικτυακό εκφοβισμό, τον εθισμό και την υπερβολική χρήση του διαδικτύου, συμμετέχοντας σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια καθώς και σε ομιλίες και ημερίδες σε γονείς και παιδιά όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης. Σήμερα υπηρετεί ως Ψυχολόγος της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η ομιλία με τίτλο «Σύγχρονες διαδικτυακές προκλήσεις. Πρακτικές αντιμετώπισης και μέτρα ασφαλείας στον κυβερνοχώρο» έχει σκοπό να ενημερώσει τους κατοίκους για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, κυρίως για cyberbullying και sexting για παιδιά, για εκβιασμούς και για εξαναγκασμούς. Αλλά και όσον αφορά πολίτες και καταστηματάρχες για διαδικτυακές απάτες και τραπεζικές συναλλαγές, φαινόμενο που έχει αυξηθεί το τελευταίο διάστημα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου, την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023 και ώρα 19:00

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ