Εκδήλωση οινογευσίας στη Νάξο με τα ΠΟΠ γλυκά κρασιά του ΕΟΣ Σάμου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Εκδήλωση οινογευσίας στη Νάξο με τα ΠΟΠ γλυκά κρασιά του ΕΟΣ Σάμου

Kορυφαίοι Έλληνες Ολυμπιονίκες, άνθρωποι της τέχνης, δημοσιογράφοι από τα σημαντικότερα Μ.Μ.Ε. της χώρας, γευσιγνώστες, travel bloggers, opinion leaders και άνθρωποι της τέχνης, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την υπέροχη γεύση και την ποιότητα των  εκλεκτών προϊόντων της Νάξου, της Σάμου και της Emilia Romagna Ιταλίας.  H εκδήλωση διοργανώθηκε στη Νάξο την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021, στα πλαίσια του 4ου Food Experience Graviera Naxos 2021 και του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Mediterranean Cheese & Wines»!

Η πεντανόστιμη και πολυβραβευμένη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου συνταίριαξε μοναδικά με τα γλυκόπιοτα, εκατοντάδων διεθνών διακρίσεων, κρασιά  Π.Ο.Π. του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου και τους φημισμένους οίνους της ιταλικής Enoteca Regionale Emilia Romagna.

Αυτή η οινογευστική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Φάρος» στο Αλυκό Νάξου και το μενού περιλάμβανε  εξοχικό κατσικάκι Νάξου με Γραβιέρα Νάξου και μοσχαράκι Νάξου στο πήλινο με πανδαισία ναξιώτικων τυριών (ξινοτύρι, γραβιέρα και κεφαλοτύρι), συνοδευόμενα, φυσικά, από τα κρασιά του Ε.Ο.Σ. Σάμου και της Enoteca.

Σύμφωνα με τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, στο οινογευσιγνωστικό αυτό event απόλαυσαν μια μοναδική εμπειρία, καθώς η «δυνατή» γεύση της Γραβιέρας Νάξου Π.Ο.Π. της Ε.Α.Σ. Νάξου μαζί με τα γλυκόπιοτα, πολυβραβευμένα κρασιά του Ε.Ο.Σ. Σάμου και της ιταλικής Enoteca, όχι μόνο ανέδειξαν την ποιότητά τους αλλά και κατάφεραν να δημιουργήσουν  την πιο καλή διάθεση σε όλους!

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ