Εγκαίνια με τον αγώνα Πυθαγόρας – Καρλόβασι στο νέο τεχνητό χλοοτάπητα του σταδίου Καρλοβάσου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Εγκαίνια με τον αγώνα Πυθαγόρας – Καρλόβασι στο νέο τεχνητό χλοοτάπητα του σταδίου Καρλοβάσου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες, που πραγματοποιήθηκαν στο  γήπεδο ποδοσφαίρου του Καρλοβάσου και μάλιστα, την Κυριακή θα γίνουν τα εγκαίνια και ο πρώτος επίσημος αγώνας μετά τις εργασίες ανάπλασης. Αναφορικά με το θέμα, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου κ. Αλέξανδρος Λυμπέρης.

Εγκαίνια με τον αγώνα Πυθαγόρας – Καρλόβασι στο νέο τεχνητό χλοοτάπητα του σταδίου Καρλοβάσου

«Στις 23 του μήνα (Νοέμβριος) έγινε το πρωτόκολλο διοικητικής παραλαβής προς χρήση του έργου, ένα έργο το οποίο τελείωσε πριν εκπνεύσει η ημερομηνία. Είχαμε την τύχη να έχουμε ένα πολύ καλό ανάδοχο, τον κ. Μοσχοβίτη, ο οποίος παρέδωσε ένα έργο έγκαιρα και ένα έργο πολύ σωστά εκτελεσμένο. Από τις τεχνικές υπηρεσίες είχα ενημέρωση, για την πορεία του έργου, αυτά που έχουν να πουν, είναι ότι έγινε πάρα πολύ καλή δουλειά. Ήταν κάτι το οποίο χρειαζόταν για τις ομάδες του Δήμου και όχι μόνο βέβαια. Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του χλοοτάπητα, την Κυριακή θα γίνει ο πρώτος αγώνας σε τεχνητό χλοοτάπητα με σύγχρονες προδιαγραφές, διότι εδώ, για να πούμε κάτι, διίστανται οι γνώμες. Κάποιοι επέμεναν σε φυσικό χλοοτάπητα, κάποιοι επιμένουν σε τεχνητό χλοοτάπητα, ο τεχνητός χρησιμοποιείται κατά κόρων.

Εγκαίνια με τον αγώνα Πυθαγόρας – Καρλόβασι στο νέο τεχνητό χλοοτάπητα του σταδίου Καρλοβάσου

Το Δ.Σ αποφάσισε να μπει τάπητας με σύγχρονες προδιαγραφές, αυτό έγινε, επιλέξαμε το χρονικό διάστημα και την Κυριακή είμαστε έτοιμοι, μάλιστα θα γίνει και ο αγώνας Πυθαγόρας – Καρλόβασι στις 2:00 το μεσημέρι, θα κάνουμε τον καθιερωμένο αγιασμό διότι το γήπεδο ήταν κλειστό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Την άνοιξη έχουμε συνεννοηθεί με τον αδελφοποιημένο Δήμο του Πειραιά μέσω του Ολυμπιακού, να γίνει μία εκδήλωση με τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού, να έρθουν και να παίξουν με μία μικτή παλαιμάχων Σάμου, αυτό είναι το πρόγραμμα, ο σχεδιασμός και ελπίζουμε να γίνει».

Όσον αφορά την διαχείριση του Σταδίου και εφόσον υφίσταται ο ΔΟΠΠΟΝΑΣ, στη διοικητική παραλαβή υπάρχει η υπογραφή της κ. Ανδρεάδου τυπικά, όμως ο Δήμος επέλεξε το έργο και έκανε όλη την διαδικασία, απλά, όπως τόνισε ο κ. Λυμπέρης, τα νομικά πρόσωπα δεν έχουν καταργηθεί, ενώ παραμένουν προβλήματα τα οποία θα έπρεπε να είχαν λυθεί από την πρώτη μέρα, που ο Δήμος Σάμου διασπάστηκε.

Εγκαίνια με τον αγώνα Πυθαγόρας – Καρλόβασι στο νέο τεχνητό χλοοτάπητα του σταδίου Καρλοβάσου

Την ερχόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δήμου Δυτικής Σάμου, όπου θα γίνει ενημέρωση για τα κληροδοτήματα του δήμου. Όπως είπε ο κ. Λυμπέρης, υπάρχουν κάποια κληροδοτήματα τα οποία πρέπει να αξιοποιηθούν.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ