Δράσεις στο Δήμο Αν. Σάμου για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Δράσεις στο Δήμο Αν. Σάμου για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Στις 7 Απριλίου 2023, Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας γιορτάζει τα 75 χρόνια από την ίδρυσή του με το κεντρικό σύνθημα “ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”.

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, μέλος του Ελληνικού Δικτύου Υγειών Πόλεων του Π.Ο.Υ. σε συνεργασία με το ΚΕΠ Υγείας, διοργανώνουν δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης μικρών και μεγάλων σε θέματα Υγείας και πρόληψης καθώς και τη σημασία της σωματικής άσκησης.

Στην πλατεία του Δημαρχιακού Μεγάρου, την Παρασκευή 07 Απριλίου 2023 και ώρα 11:00 π.μ. έως 1:30μ.μ. θα πραγματοποιηθούν δράσειςμε παιχνίδια και αθλήματα με την ενεργή συμμετοχή όλων. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Περιφερειακό Τμήμα Σάμου, παρουσίαση πρόληψης ατυχημάτων και επίδειξηςA΄ Βοηθειών.

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν με την πολύτιμη συνεργασία των ΑΚΑΔΗΜΙΑ FITNESS CLUB, Παλμός Athletic Center, ΑΘΛΕΩΝ Σάμου, Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) «ΜΕΛΙΣΣΑ», του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Περιφερειακό Τμήμα Σάμου και με την υποστήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Σάμου.

Κάνε την Πρόληψη για την Υγεία Στάση Ζωής! Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε Όλοι Μαζί

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ