Δράσεις Αντιπεριφερειάρχη Σάμου Βασίλη Πανουράκη

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Δράσεις Αντιπεριφερειάρχη Σάμου Βασίλη Πανουράκη

Ο Αντιπερειφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Καρλόβασι με κλιμάκιο των Τεχνικών Υπηρεσιών, όπου  παρουσία του Δημάρχου Δυτικής Σάμου κ. Αλέξανδρου Λυμπέρη, υποδείχθηκαν σημεία εντός του οικισμού προκειμένου να αντιμετωπισθούν θέματα αντιπλημμυρικής προστασίας.

Δράσεις Αντιπεριφερειάρχη Σάμου Βασίλη Πανουράκη

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε τμήμα του οδικού άξονα Αεροδρόμιο – Ηραίο στο οποίο γίνονται εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος. Έγινε γνωστό ότι την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν εργασίες αποκατάστασης και πλήρους ασφαλτόστρωσης στο δρόμο Χώρα – Ηραίο, ένα έργο που ήταν υπόσχεση της Περιφερειακής Αρχής του Περιφερειάρχη Κ. Κώστα Μουτζούρη.

Δράσεις Αντιπεριφερειάρχη Σάμου Βασίλη Πανουράκη

Επίσης ο κ. Αντιπεριφερειάρχης  επισκέφθηκε τα εργοτάξια στο ΚΤΕΟ ΣΑΜΟΥ στη Χώρα, το κτίριο ΚΕΓΕ στην Αγ. Ειρήνη, ενώ οι εργασίες στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας έχουν ολοκληρωθεί στην βορειοανατολική όψη. Οι παραπάνω δημόσιες κτιριακές υποδομές επισκευάζονται στο πλαίσιο της αποκατάστασης βλαβών από τον φονικό σεισμό της 30ης Οκτωβρίου που έπληξε το νησί μας.

Δράσεις Αντιπεριφερειάρχη Σάμου Βασίλη Πανουράκη

Με ενέργειες της ΠΕ Σάμου αγοράσθηκαν πέντε μεταλλικά  κοντεινερ  για την εξυπηρέτηση αποθηκευτικών αναγκών. Δύο τοποθετήθηκαν στην Κοινότητα Κοντεϊκων, ένα στους Φούρνους Κορσεών και από ένα στην Ικαρία και Σάμου για τις ανάγκες της Πολιτικής Προστασίας.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ