Δνση Β’ θμιας Εκπαίδευσης Σάμου: Ανακοίνωση για την παρέλαση της 12ης Νοεμβρίου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

«Θέλει Αρετήν και Τόλμην η Ελευθερία» Σάμος… Χρόνια Πολλά

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, πληροφορεί τους μαθητές, τους γονείς και την κοινωνία του νησιού μας, ότι το Σάββατο 11-11-2023, έγινε προσπάθεια από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, να λυθεί το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών των Σχολικών Μονάδων Πυθαγορείου, Πύργου, Καρλοβασίου και Μαραθοκάμπου με τη ναύλωση λεωφορείων  για την Κυριακή 12-11-2023, ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση στην πρωτεύουσα του νησιού.

Μετά από αγωνιώδη συνεργασία με τους Διευθυντές των εν λόγω Σχολικών Μονάδων και τον Υπεύθυνο του Γραφείου Φυσικής Αγωγής, διαπιστώσαμε την αδυναμία της  δυνατότητας μεταφοράς όλων των μαθητών αυτών των Σχολείων, την τελευταία στιγμή, για λόγους τόσο τυπικούς όσο και ουσιαστικούς.

Λυπούμαστε γιατί παρά τις προσπάθειες που καταβάλαμε όλες αυτές τις ημέρες ακόμα και μέχρι την τελευταία στιγμή για να βρεθεί  λύση, για πρώτη φορά εφέτος οι μαθητές των προαναφερόμενων Σχολικών Μονάδων δεν θα τιμήσουν την ημέρα της ένωσης της Σάμου με την Ελλάδα, παίρνοντας μέρος στην αυριανή παρέλαση.

Έτσι στην παρέλαση θα πάρουν μέρος με πλήρη τμήματα τα Σχολεία της πόλης της Σάμου ήτοι:   1ο Πειραματικό Γυμνάσιο, 2ο Γυμνάσιο, Μουσικό Σχολείο, ΕΕΕΕΚ Σάμου, ΓΕΛ Σάμου, ΕΠΑΛ Σάμου, Εσπερινό ΕΠΑΛ Σάμου ενώ από τις Σχολικές Μονάδες: Γυμνάσιο Πυθαγορείου, Γυμνάσιο Πύργου, Γυμνάσιο, ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Καρλοβασίου και Γυμνάσιο και ΓΕΛ Μαραθοκάμπου μόνο τα αγήματα της σημαίας τους.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΑΜΟΥ

ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΠΙΩΤΑΣ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ