Δήμος Ανατολικής Σάμου: Υποδοχή ανωτέρων στελεχών επιλεγμένων εταιρειών της διεθνούς πολυτελούς κρουαζιέρας

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Στο λιμάνι της Σάμου το κρουαζιερόπλοιο «Aegean Odyssey»

Σήμερα το βράδυ, Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου υποδέχεται στο νησί μας ανώτερα στελέχη επιλεγμένων εταιρειών της διεθνούς πολυτελούς κρουαζιέρας. Η υποδοχή των προσκεκλημένων θα γίνει σε γεύμα που θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Doryssa Seaside Resort.

Η διεθνής κρουαζιέρα αποτελεί μέρος του οργανωμένου θαλάσσιου τουρισμού και αποτελεί την πιο δυναμική και ανερχόμενη μορφή τουρισμού. Ειδικά η πολυτελής κρουαζιέρα (luxury segment) θεωρείται το πιο ποιοτικό μέρος της και όλα τα λιμάνια και οι προορισμοί κρουαζιέρας επιθυμούν να την προσελκύσουν.

Οι εταιρείες πολυτελούς κρουαζιέρας είναι η Seabourn Cruises (Όμιλος Holland America Group, Princess Cruises, Holland America Cruises), Scenic Group (Scenic Ocean Cruises, Emerald Cruises), Ponant Cruises, Explora Voyages (MSC Group), Star Clippers, Silver sea Cruises (Royal Caribbean Group & Cruise Terminal Operators), CLIA.

Συνολικά δηλαδή 7 ανώτερα στελέχη που εκπροσωπούν 12 brands κρουαζιέρας, ανάμεσά τους και ο εκπρόσωπος της CLIA που φυσικά εκπροσωπεί το σύνολο των εταιρειών κρουαζιέρας θεσμικά.

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους θα ξεναγηθούν στο Δήμο Ανατολικής Σάμου και σε σημεία που έχουν προεπιλεγεί. Θεωρούμε ότι η σαφώς ολοκληρωμένη αυτή ενέργεια εξωστρέφειας και απευθείας επικοινωνίας με τις εταιρείες διεθνούς κρουαζιέρας θα έχει πολλά και σημαντικά αποτελέσματα για τα προγράμματα κρουαζιέρας και προσεγγίσεων στο νησί.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ένωση Ξενοδόχων για την πολύτιμη βοήθεια της, και τον Όμιλο Doryssa και τον κ. Βαλή Μάνο για την ευγενική τους χορηγία για τη διαμονή των καλεσμένων μας.

Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ