Δήλωση Γεωργίου Κολλάρου για τα 4 όμορφα χρόνια με την «ΑΝΑΣΑ» και το ταξίδι που έκαναν όλοι μαζί…

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Γιώργος Κολλάρος: «Στηρίζουμε τον Δήμαρχο. Από τον καναπέ και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούμε να κάνουμε εύκολα κριτική»

Τελειώνοντας τη θητεία μου ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ανατολικής Σάμου νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τους επικεφαλείς των Δημοτικών παρατάξεων, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους υπαλλήλους του Δήμου μας  για την αγαστή συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια  αλλά και την συναίνεση που επικράτησε στο Δημοτικό Συμβούλιο, η συντριπτική πλειοψηφία των αποφάσεων του οποίου ήταν ομόφωνες κι αυτός ήταν αναμφίβολα ένας από τους λόγους που  καθόρισε και την επιτυχημένη πορεία της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής.

Προσφυγικό, διάσπαση των Δήμων,  COVID-19 και σεισμός, αναμφίβολα καθυστέρησαν την υλοποίηση οραμάτων, έργων και προσδοκιών αλλά και πάλι προχωρήσαμε στην εκτέλεση μεγάλων έργων και ανακαινίσεων, βελτιώσεων αθλητικών εγκαταστάσεων, επισκευές σχολείων και διαμορφώσεις αύλειων χώρων σχολείων, ενεργειακές αναβαθμίσεις,  δημιουργία νέων πάρκων αναψυχής και  βελτίωση των υφισταμένων, δημιουργήσαμε site  στο οποίο ενσωματώσαμε όλες τις υπηρεσίες προς του Δημότες, προμηθευτήκαμε καινούργια απορριματοφόρα, κάδους, πυροσβεστικά οχήματα, μηχανήματα έργων, τοποθετήσαμε υπόγειους κάδους,  νέο οδοφωτισμό με LED, δημιουργήσαμε νέους χώρους στάθμευσης, υπαίθριο εμπόριο  και Δημοτική συγκοινωνία, Αγροτική οδοποιϊα, απομόνωση του παλαιού και προβληματικού δικτύου ύδρευσης της πόλης, πλακοστρώσεις Κοκκαρίου, Αγίου Κων/νου και Ηραίον κ.ά.

Έπονται έργα που αναγκαστικά θα υλοποιήσει η νέα Δημοτική Αρχή, όπως η ολοκλήρωση του «ΞΕΝΙΑ», ασφαλτοστρώσεις, τσιμεντοστρώσεις στη πόλη μας, δημιουργία αμαξοσταασίου και σύγχρονου συνεργείου οχημάτων του Δήμου, 13.000.000 ευρώ σε  μελέτες κατατιθεμένες στο πρόγραμμα «Α. ΤΡΙΤΣΗΣ» (που μπορεί η νέα Δημοτική Αρχή να χρησιμοποιήσει σε άλλα  προγράμματα), ολοκλήρωση μελέτης Master plan λιμένα Βαθέος  και πολλά άλλα έργα που Θα βελτιώσουν τα μέγιστα τη ζωή και τη καθημερινότητα των Δημοτών.

Είναι αναμφισβήτητο το γεγονός ότι δεχθήκαμε βρώμικο πόλεμο, στοχοποιηθήκαμε, μηνυθήκαμε(!!!!!), δεχτήκαμε λάσπη, «απολαύσαμε» κατηγορίες, δωροδοκίες και δολοφονία χαρακτήρων μέσω ραδιοφώνων και FB, εμμέσως πλην σαφώς από δημοσιογραφίσκους και άτομα που είναι καιροσκόποι,  διακατέχονται από αναξιοπρέπεια, κόμπλεξ και εξαρτώνται από κομματικά και οικονομικά συμφέροντα. Μας τίμησαν όμως όλα αυτά γιατί σημασία πάντα έχει το ποιος τα λέει!!!!!

Θέλω επίσης να αναφερθώ και στο αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης της 8ης Οκτωβρίου των Δημοτικών Εκλογών, το οποίο είναι απολύτως σεβαστό, επιθυμία μου δε, είναι να βρει δικαίωση. Στη νέα Δημοτική Αρχή να έχει επιτυχίες για το καλό όλων μας.

Τέλος θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω θερμά το Δήμαρχό μας, τους Αντιδημάρχους και φυσικά όλη την «ΑΝΑΣΑ» για το όμορφο ταξίδι που κάναμε όλοι μαζί!!!!

Με εκτίμηση, αγάπη και σεβασμό σε όλους σας.

Σάμος 22/12/2023

ΚΟΛΛΑΡΟΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ