«Γυναίκες που εμπνέουν και δίνουν δύναμη» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

«Γυναίκες που εμπνέουν και δίνουν δύναμη» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Αναγνωρίζοντας το μεγαλείο της προσφοράς της Γυναίκας στην ίδια τη ζωή, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου διοργανώνει μια διαφορετική παρουσίαση με τίτλο «Γυναίκες που εμπνέουν και δίνουν δύναμη» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
Την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 18:30 , στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου, οι κεντρικοί ομιλητές κα Χατζημιχάλη Αγγέλα, Φιλόλογος, τέως Προϊσταμένη των Γ.Α.Κ. Σάμου, κος Ιωάννης Κατσούλης, Μαιευτήρας & Γυναικολόγος και η κα Δέσποινα Τσουβαλά, Ψυχολόγος, Υπεύθυνη του ΦΑΡΟΥ, θα τονίσουν με το δικό τους τρόπο την πολυδιάστατη προσωπικότητα της γυναίκας και τον ρόλο της στην κοινωνία. Στη συζήτηση θα συμμετέχουν και επιφανείς γυναίκες που άφησαν το δικό τους αποτύπωμα και οι οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες. Την παρουσίαση θα συντονίζει η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας κα Αγγελική Βαχατέλα.
Παράλληλες Δράσεις:
Την Τετάρτη 8 Μαρτίου, προσφέρθηκε δωρεάν περιποίηση ωφελούμενων Γυναικών του Κοινωνικού Παντοπωλείου με την υποστήριξη του Τμήματος Αισθητικής Κομμωτικής του Τομέα υγείας, πρόνοιας & ευεξίας του εσπερινού ΕΠΑΛ. Η δράση θα συνεχιστεί έως 5 Απριλίου για όσες ωφελούμενες γυναίκες το επιθυμούν κατόπιν ραντεβού.
Την Κυριακή 12 Μαρτίου και ώρα 21:00, θα πραγματοποιηθεί προβολή ταινίας «Η αρχή της Ισότητας» σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου με ελεύθερη είσοδο. Όποιοι επιθυμούν θα δίνεται η δυνατότητα να συνεισφέρουν για την Αναστασία, μαχήτρια της ζωής.
Η γυναίκα δίνει ζωή στις κοινωνίες. Η ζωή είναι γυναίκα.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ