Γιάννης Κατσούλης: «Σάμος, Ικαρία και Λήμνος είναι τόποι που δεν είδαν πολλά πράγματα στον τόπο τους τα τελευταία χρόνια»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Γιάννης Κατσούλης: «Πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε τη Σάμο μπροστά, να πάμε ακόμα καλύτερα, από εκεί που βρισκόμαστε» (Ηχητικό)

Στο Radio Café 102.4 και στην εκπομπή «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά, ο κ. Γιάννης Κατσούλης, πρώτος σε ψήφους στην ΠΕ Σάμου με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» με επικεφαλής τον κ. Αλκιβιάδη Στεφανή.

«Σε ό,τι αφορά τον τόπο μας, η επικράτηση του δικού μας συνδυασμού ήταν εμφανής, πολύ περισσότερο την πρώτη Κυριακή, αλλά και τη δεύτερη, όπως συνέβη βέβαια και σε άλλες περιφερειακές ενότητες. Ωστόσο, ο πληθυσμός της Μυτιλήνης και της Χίου, προσδιόρισε και το τελικό αποτέλεσμα. Οπότε, με αυτή την έννοια, προχωρούμε όπως έχουν έρθει τα πράγματα και θα κάνουμε και εμείς, ό,τι μπορούμε περισσότερο, για να στηρίξουμε τον τόπο μας.

Υπήρξαν συσχετισμοί δυνάμεων και συμπλεύσεις, για διάφορους λόγους, ενδεχομένως τα οφέλη τα οποία μπορούσαν να αποκομίσουν κάποιες πολιτικές δυνάμεις τους ώθησαν προς αυτή την κατεύθυνση, εννοώ τα πολιτικά οφέλη, πολλές φορές μπορεί να είναι και ψήφοι διαμαρτυρίας, έτσι και αλλιώς ή ότι υπήρξαν και πάρα πολλοί άνθρωποι οι οποίοι παρασύρθηκαν σε μια πολιτική ρητορική και σε ένα αφήγημα, που μπορεί να είχε εστιαστεί πιο πολύ στο μεταναστευτικό και σε κάποιους άλλους τομείς και βεβαίως τη 2η Κυριακή ενήργησαν με τον τρόπο που είδαμε τα αποτελέσματα να έρχονται».

Ως προς την παρουσία υποψηφίων από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, ως ανεξάρτητοι, ο κ. Κατσούλης ανέφερε ότι χρειάζεται ενδοσκόπηση για να βγουν συμπεράσματα εποικοδομητικά.

Σάμος, Ικαρία και Λήμνος έδωσαν μεγάλο ποσοστό στον κ. Στεφανή και όπως είπε ο κ. Κατσούλης είναι τόποι που δεν είδαν πολλά πράγματα στον τόπο τους τα τελευταία χρόνια και θέλησαν να δουν μια διαφορετική προσέγγιση της Περιφέρειας.

Για το μεταναστευτικό θέμα, ο κ. Κατσούλης τόνισε πως είναι θέμα ευρωπαϊκό, εθνικό και δεν μπορεί ένας Περιφερειάρχης, αν δεν έχει τις δυνάμεις κοντά του και τους φορείς, να μπορεί να αλλάξει σημαντικά κάτι, όπως πρέσβευε ο κ. Μουτζούρης.

Κλείνοντας ο κ. Κατσούλης είπε: «Να ευχαριστήσω όλους εκείνους, που με τίμησαν με την ψήφο τους, που τίμησαν τον συνδυασμό μας. Σε ό,τι με αφορά, θα τιμήσω και εγώ με τη θέση μου και τη στάση μου τους ανθρώπους αυτούς και υπόσχομαι να είμαι εκεί, να συμμετέχω ενεργά, να συνεργάζομαι όπου πρέπει, να ελέγχω όπου πρέπει τις ενέργειες που γίνονται και έτσι θα γίνει πιο εποικοδομητικό για τα νησιά μας όλο αυτό».

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ