Βουνό ή θάλασσα; Τι θα επιλέξετε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές;

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Βουνό ή θάλασσα; Τι θα επιλέξετε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές;

Όλοι περιμένουμε πως και πως τις καλοκαιρινές διακοπές και ο λόγος δεν είναι άλλος από την ευκαιρία που μας προσφέρουν να χαλαρώσουμε και να ξεφύγουμε από το άγχος της καθημερινότητας. Που θα επιλέξετε όμως να περάσετε τις πολυπόθητες διακοπές σας; Στο βουνό ή στην θάλασσα; Το δίλημμα αυτό διχάζει πολλούς από εμάς καθώς καθεμία από τις επιλογές αυτές προσφέρει εξίσου μαγικές, αλλά διαφορετικές καλοκαιρινές εμπειρίες. Ανακαλύψτε ορισμένες από αυτές και επιλέξτε τον δικό σας αγαπημένο καλοκαιρινό προορισμό!

Διακοπές στην θάλασσα

Καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα και φυσικά πολλοί από τους ταξιδιώτες δεν μπορούν να διανοηθούν πως θα περάσουν τις διακοπές τους μακριά από τα ελληνικά νησιά. Η χώρα μας διαθέτει πλήθος από πανέμορφους παραθαλάσσιους προορισμούς για να επιλέξετε εκείνον που θα σας ενθουσιάσει. Αναζητήστε τα ομορφότερα ελληνικά νησιά, είτε μέρη της Ηπειρωτικής Ελλάδας όπως η νότια Πελοπόννησος που ξεχωρίζει για τα ιδιαίτερα τοπία της, αλλά και η Χαλκιδική γνωστή για τις μαγευτικές παραλίες και την έντονη νυχτερινή ζωή.

Οι διακοπές σε παραθαλάσσιους προορισμούς θα σας επιτρέψουν να κολυμπήσετε στα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου ή του Αιγαίου πελάγους, να κάνετε water sports, να απολαύσετε την ξεγνοιασιά και την γαλήνη που σας προσφέρει ο ήχος της θάλασσας, αλλά και να διασκεδάσετε κάνοντας βόλτες στα γραφικά σοκάκια των νησιών και τρώγοντας σε παραδοσιακές ταβερνούλες δίπλα στο κύμα.

Αν αναζητάτε την περιπέτεια στις καλοκαιρινές σας διακοπές μπορείτε να οργανώσετε εκδρομές σε γειτονικούς παραθαλάσσιους προορισμούς ή μονοήμερες εκδρομές με σκάφος και να ανακαλύψετε δύσβατα μέρη που δεν θα είχατε διαφορετικά την ευκαιρία να επισκεφτείτε. Αναζητήστε υπηρεσίες ενοικίασης σκαφών στον καλοκαιρινό προορισμό της επιλογής σας, π.χ. rent a boat Santorini https://santoriniboatrental.gr/trip/ και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!

Διακοπές στο βουνό

Εκτός από εκείνους που αγαπούν την θάλασσα, φυσικά υπάρχουν και πολλοί υποστηρικτές των διακοπών στο βουνό. Η Ελλάδα διαθέτει μερικούς από τους πιο όμορφους και γραφικούς ορεινούς προορισμούς, όπως τα Ζαγοροχώρια τα οποία ενδείκνυνται για καλοκαιρινές διακοπές, καθώς προσφέρουν πλήθος δραστηριοτήτων. Μπορείτε να κολυμπήσετε στον ποταμό Βοϊδομάτη, να κάνετε extreme sports και να απολαύσετε το μαγευτικό τοπίο. Οι διακοπές στο βουνό θα σας προσφέρουν την ηρεμία και την γαλήνη που χρειάζεστε για να νιώθετε ξεκούραστοι μετά το πέρας τους και θα σας επιτρέψουν να έρθετε κοντά στην φύση και να απολαύσετε χαλαρωτικούς απογευματινούς περιπάτους.

Επιπλέον, αν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που υποφέρουν από την ζέστη κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, οι διακοπές στο βουνό θα σας εξασφαλίσουν την κατάλληλη θερμοκρασία ώστε να απολαύσετε την παραμονή σας και τις δραστηριότητες μέσα στην μέρα σας.

Θάλασσα ή βουνό, όποιος και αν είναι ο κατάλληλος προορισμός για εσάς το σίγουρο είναι πως η χώρα μας διαθέτει πανέμορφα μέρη με εκπληκτικά τοπία που θα κάνουν τις διακοπές σας αξέχαστες. Εσείς τι θα επιλέξετε;

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ