Βιογραφικό της Ανεζινιώ Σταμούλη

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Βιογραφικό της Ανεζινιώ Σταμούλη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μαραθόκαμπο της Σάμου όπου και δημιούργησα την οικογένεια μου έχοντας φέρει στο κόσμο τρία παιδιά. Παράλληλα με την δημιουργία της οικογένειάς μου κατάφερα να ολοκληρώσω τις σπουδές μου στην Ιστορία – Αρχαιολογία και τη Διαχείριση Πολιτισμικών Αγαθών. Επίσης είμαι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων ειδίκευσης (MASTER) στην Πολιτιστική Πολιτική και Ανάπτυξη και στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων. Επί του παρόντος σπουδάζω Δημόσια Διοίκηση και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση (MASTER).

Από το 1995 έως το 2020 η κύρια επαγγελματική μου δραστηριότητα ήταν επιχειρηματική. Παράλληλα το 2007 – 2010 διατέλεσα Ειδικός Συνεργάτης Δημάρχου στον πρώην Δήμο Μαραθοκάμπου. Το 2014 -2019 εκλέχθηκα Τοπική Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Μαραθοκάμπου. Το 2019 – 2021 διατέλεσα Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου. Από το Νοέμβριο του 2021 ζω και εργάζομαι στην γειτονική μας Ικαρία όπου υπηρετώ το Εθνικό Σύστημα Υγείας, προσφέροντας τις υπηρεσίες μου στο Γενικό Νοσοκομείο Ικαρίας, ως Αναπληρώτρια Διοικήτρια, πάντα με σεβασμό προς τους συμπολίτες μου, έχοντας αφήσει την οικογένεια μου στη Σάμο.

Η αγάπη για το νησί μου και την πατρίδα μου αλλά και το αίσθημα ευθύνης προς τους συμπολίτες μου με ώθησαν να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση να συμμετέχω στην προσπάθεια για να σχεδιάσουμε και να διαμορφώσουμε ένα αισιόδοξο μέλλον για το Βόρειο Αιγαίο που μου απηύθυνε ο Αρχηγός μας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Αλκιβιάδης Στεφανής. Έναν άνθρωπο που εκτιμώ ιδιαίτερα και ο οποίος με την εμπειρία, την αποτελεσματικότητα, το ήθος του και την ακεραιότητα που τον διακρίνει θα προσφέρει ουσιαστικά στα νησιά μας.

Με εμπειρία, όραμα, στόχους, και όρεξη για δουλειά θέτω τον εαυτό μου στη κρίση σας και ζητάω η στήριξή σας να γίνει η δύναμή μου ώστε να εργασθώ για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Σάμου αλλά και όλων των κατοίκων των νησιών του Βορείου Αιγαίου.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ