Βασίλης Βαλκαμλής: «Στέρεψε η γεώτρηση στους Μύλους. Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Ανανεώθηκε για ένα έτος η θητεία των επτά Αντιδημάρχων στο  Δήμο Ανατολικής Σάμου

Στο Radio Café 102.4 και στην εκπομπή του Μάνου Στεφανάκη «Ημερολόγιο Ερτζιανών», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά, ο Αντιδήμαρχος Πυθαγορείου κ. Βασίλης Βαλκαμλής με αφορμή το πρόβλημα ύδρευσης στην περιοχή των Μύλων που έχουν μείνει χωρίς νερό τις τελευταίες ημέρες.

«Έχουμε μια γεώτρηση που τραβούσε 30-40 κυβικά την ώρα αλλά ξαφνικά δεν είχαμε νερό» ανέφερε ο κ. Βαλκαμλής. Όπως είπε, έγινε έλεγχος στο μοτέρ στο οποίο δεν υπήρχε πρόβλημα και όταν έγινε μέτρηση στην γεώτρηση με ειδικό μηχάνημα είδαν ότι η γεώτρηση έχει στερέψει.

«Αυτό πρώτη φορά συμβαίνει στους Μύλους να στερέψει η γεώτρηση» είπε και πρόσθεσε ότι και η δεύτερη γεώτρηση του ΤΟΕΒ στους Μύλους δεν λειτουργεί σωστά και τώρα επιχειρείται να βρεθεί λύση ώστε να δοθεί νερό στην περιοχή από άλλο χωριό. Αυτό όπως τόνισε είναι προσωρινή λύση μέχρι να γίνει νέα γεώτρηση για ανεύρεση νερού στους Μύλους.

«Μήπως με τους κεραυνούς και τις καταιγίδες που έκανε προχθές μετακινήθηκε η πηγή, κανένα ρήγμα και έφυγε το νερό αλλού; Μπορεί να είναι αυτό. Δεν ξέρω τι να πω» είπε και πρόσθεσε ότι ο Δήμος θα μεταφέρει νερό με υδροφόρες, το πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι στα σπίτια δεν υπάρχουν δεξαμενές.

«Όλα τα συνεργεία δουλεύουν εκεί. Ψάχνουμε να βρούμε σωλήνες, θέλει σωλήνες 800 μέτρα, για να βάλουμε μπροστά να το φτιάξουμε» είπε και δήλωσε ότι το ευελπιστεί το πρόβλημα να λυθεί σε μία – δύο μέρες.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ