Ήττα στο τάϊ μπρέϊκ για τον Κέρκη Μαραθοκάμπου από την Καλαμάτα

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Ήττα στο τάϊ μπρέϊκ για τον Κέρκη Μαραθοκάμπου από την Καλαμάτα

Με ήττα και μάλιστα στο τάϊ μπρέϊκ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Pre League o Κέρκης Μαραθοκάμπου Σάμου. Ηττήθηκε από την Καλαμάτα με 2-3 σετ.

Ο Κέρκης λόγω των γνωστών προβλημάτων που υπάρχουν στο κλειστό Βαθέος, χρησιμοποιεί το κλειστό γυμναστήριο Πυθαγορείου για τους αγώνες του.

Αρκετός κόσμος στο γήπεδο, προσπάθησε να δώσει ρυθμό στην ομάδα, αλλά δυστυχώς η ομάδα προδόθηκε από αρκετά λάθη που έκαναν οι παίκτες, δίνοντας την ευκαιρία στην ομάδα της Καλαμάτας να τα εκμεταλλευτεί.

Ο Κέρκης δεν μπόρεσε να βρεί ρυθμό και αυτό του κόστισε. Όμως παρά την ήττα, ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς και θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα.

Α.Σ. Κέρκης Σάμου – Α.Ο. Καλαμάτα 80: 2-3 (21-25, 25-18, 25-18, 18-25, 10-15)

Διαιτητές: Κουτσούλας, Χρηστίδης, Παρατηρητής: Πέρρος.

Α.Σ. ΚΕΡΚΗΣ (Αντώνης Παπαδόπουλος): Τουρνάκης, Νικολάκης, Χαντ, Καπετανίδης, Καρατζάς, Εφραιμίδης / Καρασαββίδης (λ), Φραγκιαδάκης (λ), Κουτσομύτης, Ρεζκ, Σπυριούνης

Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 (Παναγιώτης Ντάκουρης): Μαντέκας, Κανελλόπουλος, Βιέτο, Λυκούρεσης, Οκάμπο, Χριστόφας / Ντάκουρης Β. (λ), Δαλακούρας.

Ήττα στο τάϊ μπρέϊκ για τον Κέρκη Μαραθοκάμπου από την Καλαμάτα

Τα υπόλοιπα παιχνίδια

Με νίκη 3-0 σετ ξεκίνησε τη φετινή του πορεία στη Pre League Ανδρών ο Αιγιαλέων, ο οποίος επικράτησε στο Αίγιο με 3-0 σετ του Πανερυθραϊκού. 25-23, 25-22, 25-15.

Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Παναγιώτης Παπαδόπουλος): Κάνας, Γαλαβασίδης, Μούρτζης, Λιβαθηνός, Βασιλάκος, Μαυραγάνης / Μαρτίνο (λ), Σύρος (λ), Δασκαλόπουλος, Χασάπης.

Α.Σ. ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Χατζηπέρρος): Μάμαλης, Τσικάτος, Κρέτσης, Αλεξίου, Παύλου, Δορδοκίδης / Σουσούνης (λ), Φώλιας (λ), Κατσαούνης, Ρεστέμης, Τασάκος, Γιαννόπουλος.

Ήττα στο τάϊ μπρέϊκ για τον Κέρκη Μαραθοκάμπου από την Καλαμάτα

Η Α.Ε.Κ. μετά από συναρπαστικό παιχνίδι επιβλήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια με 3-2 σετ του Ηρακλή.

Α.Ε.Κ. – Ν.Γ.Σ.Θ. Ηρακλής: 3-2 (25-22, 23-25, 25-15, 26-28, 15-12)

Διαιτητές: Μαύρος, Αρβανίτης, Παρατηρητής: Τσάκωνας.

Α.Ε.Κ. (Άκης Χατζηαντωνίου): Ράμος, Μελλές, Ρούσης, Παλέντζας, Μπαρμπούνης, Μπατατζίμ / Πολυχρονιάδης (λ), Αχιλλεόπουλος (λ), Κονίδης, Καβαρινός, Καούνης.

Ν.Γ.Σ.Θ. ΗΡΑΚΛΗΣ (Άγγελος Αγγελής): Γιαμακίδης, Παπαδημητρίου Θ., Αλεξάκης, Χατζηπαραδείσης, Μπαρδούκας, Γκόρτσανιουκ / Ρωμαλιάδης (λ), Παπαδημητρίου Θαν. (λ), Γεωργιάδης, Φραγκουλίδης, Κεσούδης.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση του Άρη με τον Περσέα στο κλειστό της Μίκρας (7/11, 19.00).

Λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος οι δύο προπονητές (Καλαμάτας και Κέρκη), δήλωσαν:

Παναγιώτης Ντάκουρης (ΑΟ Καλαμάτα 80): «Η αίσθηση μου είναι ότι θα έχουμε ένα εξίσου ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως και πέρσι. Είναι αρκετές οι ομάδες που έχουν ως στόχο την άνοδο στη volley league, έχουν δημιουργήσει ποιοτικά ρόστερ και αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος.

Μέσα σ’ αυτές τις ομάδες είμαστε κι εμείς. Πέρσι φτάσαμε ένα βήμα πριν την άνοδο, αλλά και φέτος έχουμε τον ίδιο στόχο καθώς θέλουμε κάποια στιγμή η Καλαμάτα να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία».

Ήττα στο τάϊ μπρέϊκ για τον Κέρκη Μαραθοκάμπου από την Καλαμάτα

Αντώνης Παπαδόπουλος (ΑΣ Κέρκης Σάμου): «Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό από πέρσι. Αρχικά λόγω της αλλαγής του συστήματος καθώς είμαστε όλες οι ομάδες σε ένα όμιλο, αλλά και γιατί  οι ομάδες είναι πιο… υποψιασμένες για τη δυναμική της κατηγορίας και θα δούμε πλούσιο θέαμα. Πέρσι φτάσαμε ένα βήμα πριν την άνοδο και φέτος αποφασίσαμε να φτιάξουμε μια ομάδα που από την αρχή θα διεκδικήσει την άνοδο»

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ