Έπιπλα Μπάνιου Για Άκρως Λειτουργικούς Χώρους Απαράμιλλου Design

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Έπιπλα Μπάνιου Για Άκρως Λειτουργικούς Χώρους Απαράμιλλου Design

Η επιλογή των επίπλων για ένα οικιακό μπάνιο ίσως γίνεται με μεγαλύτερη έμφαση στη λειτουργικότητα και όχι στο design, όπως συμβαίνει περισσότερο με τα μπάνια ενός χώρου εστίασης ή άλλων επαγγελματικών χώρων.

Ωστόσο, τα έπιπλα μπάνιου της Xilotech έρχονται, σε προσιτές τιμές για κάθε budget και μοναδικές προσφορές όλο τον χρόνο, για να αποδείξουν ότι ένα έπιπλο μπάνιου, ξύλινο ή από άλλα αδιάβροχα υλικά, μπορεί να τα συνδυάσει αρμονικά όλα. Εξερευνήστε τη συλλογή της και ανακαλύψτε οικονομικά, ποιοτικά, ανθεκτικά και καλαίσθητα έπιπλα μπάνιου σε ιδιαίτερα σχέδια που θα μεταμορφώσουν τον χώρο σας!

Κρεμαστά έπιπλα μπάνιου για άριστη υγιεινή

Έπιπλα Μπάνιου Για Άκρως Λειτουργικούς Χώρους Απαράμιλλου Design

Τα κρεμαστά έπιπλα μπάνιου της εταιρείας θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητά σας. Κάθε κρεμαστό έπιπλο της συλλογής ξεχωρίζει για την ποιότητα των επώνυμων υλικών από τα οποία κατασκευάζεται, την ανθεκτικότητά του στην υγρασία και την καθημερινή καταπόνηση και το άριστο design του.

Οι κρεμαστοί πάγκοι αποτελούν σίγουρα την απόλυτη πρόταση για σύγχρονα σπίτια και επαγγελματικούς χώρους, αλλά ένας κρεμαστός πάγκος διευκολύνει, επιπλέον, την καθημερινή καθαριότητα με αποτέλεσμα ακόμα πιο υγιεινούς χώρους.

Έπιπλα για το δάπεδο σε μοντέρνα και κλασικά σχέδια

Έπιπλα Μπάνιου Για Άκρως Λειτουργικούς Χώρους Απαράμιλλου Design

Τα έπιπλα μπάνιου δαπέδου της Xilotech αποτελούν εγγύηση από κάθε άποψη. Τόσο τα σχέδια και τα διάφορα στιλ στα επιδαπέδια έπιπλα μπάνιου που μπορείτε να επιλέξετε, όσο και η πρακτικότητα και η αντοχή τους, θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε έναν χώρο που θα εντυπωσιάσει.

Βρείτε τη βάση επίπλου που ταιριάζει στον χώρο σας, μέσα από τις έτοιμες κατασκευές που διατίθενται, ή επωφεληθείτε από τη δυνατότητα παραγγελίας ειδικών κατασκευών, που θα ανταποκριθούν 100% στις ανάγκες και τα τετραγωνικά του μπάνιου για το οποίο προορίζονται.

Με μία επίσκεψη στο κατάστημα της Xilotech στην Αθήνα (Καισαριανή) ή στα Γλυκά Νερά θα διαπιστώσετε από κοντά την υψηλή ποιότητα, τη λειτουργικότητα και την καλαισθησία των επίπλων της. Συμβουλευτείτε την έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα της για την απόκτηση ετοιμοπαράδοτων επίπλων ή τον σχεδιασμό νέων και κάντε το μπάνιο το σημείο αναφοράς του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου σας!

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ