Έναρξη ακαδημιών και αγωνιστικών τμημάτων σε μπάσκετ και στίβο για την «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Αναγέννηση Σάμου: Τμήματα προετοιμασίας υποψηφίων για Στρατιωτικές σχολές – σχολές Φυσικής Αγωγής

Ο Α.Σ.ΣΑΜΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ανακοινώνει την έναρξη των ακαδημιών και των αγωνιστικών τμημάτων της,  στο μπάσκετ και στο στίβο  για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 και καλεί όλους τους φίλους και φίλες, να γνωρίσουν τα μυστικά των αθλημάτων. Υπό τις οδηγίες των έμπειρων προπονητών μας,  οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στον μεγαλύτερο Σύλλογο μα πάνω απ’ όλα να γίνουν καλύτεροι αθλητές και άνθρωποι.

Έναρξη ακαδημιών και αγωνιστικών τμημάτων σε μπάσκετ και στίβο για την «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

Οι εγγραφές όλων των τμημάτων στο μπάσκετ θα ξεκινήσουν από Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στον εξωτερικό χώρο των Γηπέδων του 1ου και 2ου Γυμνασίου Σάμου, καθώς και στα τηλέφωνα των υπευθύνων του τμήματος Μπάσκετ:

ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (Αντιπρόεδρος): 6947445405

ΚΟΥΤΖΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ (Έφορος): 6936539146

Οι εγγραφές για την ακαδημία στίβου (αγωνιστικά τμήματα ενηλίκων) θα πραγματοποιηθούν 09 και 16 Σεπτεμβρίου από 10:00 – 12:00, στο Δημοτικό Στάδιο Σάμου.

Η οικογένεια της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ εύχεται καλή αγωνιστική σαιζόν με υγεία και επιτυχίες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα που αναγράφονται στις αφίσες.

Έναρξη ακαδημιών και αγωνιστικών τμημάτων σε μπάσκετ και στίβο για την «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ