Μηχανική βλάβη σκάφους στη Σάμο

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες της Τρίτης (25/07), η Λιμενική Αρχή Σάμου, ότι M/Y «TODAVIDA» σημαίας ΗΠΑ με δύο επιβαίνοντες, έχει υποστεί μηχανική βλάβη   στη θαλάσσια περιοχή λιμένα Βαθύ Σάμου με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πλαγιοδετήσει στον προβλήτα.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής με περιπολικό όχημα καθώς και το Ι/Φ σκάφος «SALAMIS» σημαίας Τουρκίας με τη βοήθεια του οποίου το ανωτέρω M/Y πλαγιοδέτησε με ασφάλεια στον προβλήτα.

Από το Λιμεναρχείο Σάμου απαγορεύτηκε ο απόπλους του «TODAVIDA» μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.

Σημείωση: Εντελώς τυχαία την ώρα του περιστατικού βρεθήκαμε στο συγκεκριμένο σημείο του λιμανιού. Τα δύο σκάφη του Λιμενικού έλειπαν για περιπολία. Αξιοσημείωτη η άμεση βοήθεια του Τούρκου κυβερνήτη του Ι/Φ σκάφους «SALAMIS», καθώς και των συμπολιτών μας Βασίλη Λοϊζου (που ανέβηκε πάνω στο Ι/Φ για παροχή βοήθειας) και του Ελισαίου Μαυρατζώτη. Δέχθηκαν τις ευχαριστίες των επιβαινόντων Μ/Υ «TODAVIDA».

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα