«Στο δρόμο» ακόμα οι εργαζόμενοι των ΕΛΤΑ στην πόλη της Σάμου. Μίλτος Βουδιώτης: Είμαστε εκεί ακόμα στο «προσωρινό μέρος»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Σάμο

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Σάμο

Κυριακή 28 Ιουλίου στις 21:30 Προαύλιος χώρος 1ου & 2ου Γυμνασίου – Βαθύ Σάμου Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους συνθέτες

«Στο δρόμο» ακόμα οι εργαζόμενοι των ΕΛΤΑ στην πόλη της Σάμου. Μίλτος Βουδιώτης: Είμαστε εκεί ακόμα στο «προσωρινό μέρος»

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλαν οι εργαζόμενοι στο κεντρικό κατάστημα των ΕΛΤΑ Σάμου, όπου αναφέρουν «μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε το νησί την 30η Οκτωβρίου και την καταστροφή του οικήματος όπου στεγάζονταν το κεντρικό ταχυδρομείο, βρισκόμαστε κάτω από αντίξοες συνθήκες κυριολεκτικά στον δρόμο».

Οι εργαζόμενοι του Κ.Κ Σάμου μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε το νησί την 30η Οκτωβρίου και την καταστροφή του οικήματος όπου στεγάζονταν, βρισκόμαστε κάτω από αντίξοες συνθήκες κυριολεκτικά στον δρόμο.

Λειτουργούμε μια θυρίδα συναλλαγής στο τροχοταχυδρομείο που ήρθε στο νησί μας και οι υπηρεσίες αλληλογραφίας, δεμάτων, ταχυμεταφορών λειτουργούν σε δύο φορτηγά που έχουν διατεθεί για αυτόν τον σκοπό.

Ενώ έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες μετεγκατάστασης στο μοναδικό οίκημα που προσφέρθηκε στον διαγωνισμό, παρόλα αυτά έχει παρέλθει ενάμιση μήνας και όλοι οι εργαζόμενοι προσπαθούμε κάτω από απαράδεκτες συνθήκες, στο ύπαιθρο, να εξυπηρετήσουμε το πελατειακό μας κοινό!

«Στο δρόμο» ακόμα οι εργαζόμενοι των ΕΛΤΑ στην πόλη της Σάμου. Μίλτος Βουδιώτης: Είμαστε εκεί ακόμα στο «προσωρινό μέρος»

Με κρύο, με βροχή, και με την αρμύρα της θάλασσας να μας καταβρέχει, φορτώνουμε, ξεφορτώνουμε, συνθέτουμε αποστολές, εξυπηρετούμε πελάτες στο ύπαιθρο, προσπαθούμε να προστατέψουμε τα αντικείμενα των πελατών από τις καταιγίδες που μας κτυπούν, χωρίς να το καταφέρνουμε πάντα, αφού και τα φορτηγά που μας στεγάζουν μόνο στεγανότητα δεν προσφέρουν! Στη θυρίδα συναλλαγής που λειτουργεί στο τροχοταχυδρομείο ο τρόπος των συναλλαγών μεταβάλλεται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, αφού όταν βρέχει πρέπει να κλείσεις το παράθυρο που λειτουργεί ως γκισέ ταμείο και την πόρτα για να μην μπαίνουν τα νερά στο εσωτερικό του.

Για να συμπληρώσουν οι πελάτες τα έντυπα συναλλαγών τους ψάχνουν να βρουν στεγνή επιφάνεια να ακουμπήσουν! Οι προβλέψεις μας για το τέλος της ταλαιπωρίας μας είναι δυσοίωνες! Το σωματείο μας προβλέπει κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ύπαιθρο! Θα σας στείλουμε προσκλήσεις! Δεν ισχύουν για μας οι περιορισμοί!

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά!

Για το θέμα φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά, στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΛΤΑ Σάμου, κ. Μίλτος Βουδιώτης.

«Στο δρόμο» ακόμα οι εργαζόμενοι των ΕΛΤΑ στην πόλη της Σάμου. Μίλτος Βουδιώτης: Είμαστε εκεί ακόμα στο «προσωρινό μέρος»

«Σε τσαντίρι λειτουργούμε από την Δευτέρα μετά τον σεισμό. Είμαστε σε δανεικές νταλίκες και μια νταλίκα του ΕΛΤΑ, το τροχοταχυδρομείο του ΕΛΤΑ. Το κτίριο έχει κριθεί ακατάλληλο, θέλει επισκευή. Εμείς προχωρήσαμε στην διαδικασία από την επόμενη ημέρα του σεισμού. Δηλαδή Δευτέρα κατέβηκε ο Περιφερειακός μας διευθυντής, Τρίτη μεσημέρι είχαμε βρει ήδη το κτίριο, απλά μετά τα γραφειοκρατικά, έπρεπε να γίνει διαγωνισμός, η σχετική πρόσκληση και ό,τι προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Όντως κρίθηκε κατάλληλο το κτίριο που είχαμε βρει, με καλή προσφορά, απλά τώρα είμαστε στη διαδικασία το ότι μετά από ενάμιση μήνα δεν έχουμε ακόμη υπογράψει η διοίκηση του ΕΛΤΑ με τον ενδιαφερόμενο ιδιοκτήτη του κτιρίου, με αποτέλεσμα να είμαστε στον δρόμο. Έπρεπε να είχαμε ξεφύγει από το ουδέν μονιμότερο του προσωρινού, εμείς είμαστε εκεί στο προσωρινό. Ούτε και ο κόσμος εξυπηρετείται κανονικά, δουλεύει μία θυρίδα στο τροχοταχυδρομείο, που εξυπηρετεί τον κόσμο από τις 7.30 το πρωί μέχρι τις 13.30».

Δεν γίνονται όλες οι υπηρεσίες καθώς το σύστημα δεν λειτουργεί σωστά, ενώ οι υπάλληλοι απασχολούνται σε άλλες εργασίες. Η δουλειά έχει δυσκολέψει, οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούν. Ο κ. Βουδιώτης ευελπιστεί ότι θα λυθεί άμεσα το πρόβλημα με την υπογραφή της διοίκησης με τον ιδιοκτήτη, ενώ και στο νέο κτίριο πρέπει να γίνουν κάποιες εργασίες ώστε να καλύπτονται κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές.

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ