Σε Χίο και Σάμο ο Περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Μουτζούρης

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Σύλληψη υπόπτου για τη δολοφονία του Λεωνίδα Χατζημιχάλη

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του Λεωνίδα Χατζημιχάλη

Ανακοινώθηκε η απόφαση (βούλευμα), για την υπόθεση του φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας του Λεωνίδα Χατζημιχάλη από το Παλαιόκαστρο, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς

Δήλωση Περιφερειάρχη Κωνσταντίνου Μουτζούρη για την Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ

Τη Χίο και τη Σάμο θα επισκεφτεί ο Περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Μουτζούρης. Στη Χίο θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου  για το μήνα Σεπτέμβριο την Τετάρτη 28.09.2022 στις 13.00  στην  αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.

Την Πέμπτη 29.09.2022 ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συνοδευόμενος από τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Απόστολο Αλατζά θα μεταβούν στην Σάμο για υπηρεσιακούς λόγους.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Βασίλη Πανουράκη, ο κ. Κωνσταντίνος Μουτζούρης θα παραχωρήσει συνέντευξη  Τύπου κατά την επικείμενη παραμονή του στο νησί της Σάμου.

Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Σάμου την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 14.30μ.μ με θέμα τα μεγάλα έργα.

ΕΠΙΣΚΕΨH ΣΤΗ ΣΑΜΟ

του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνο Μουτζούρη

Πέμπτη 29.9.2022

Στις 13:00 θα επισκεφτεί με τον εκπρόσωπο της εταιρείας για το έργο ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΗΡΑΙΟY,  την θέση κατασκευής του στο Ηραίο Σάμου.

Παρασκευή 30.9.2022

Θα υπογραφεί η σύμβαση εκτελέσεως του έργου ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΔΡΟΜΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ-ΧΩΡΑΣ Ν. ΣΑΜΟΥ με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας κατασκευής του ΑΚΤΩΡ δαπάνης 12.448.430,02. Η υπογραφή θα γίνει στο κτίριο της Π.Ε. Σάμου στις 14:30.

Στις 17:00 θα εγκαινιασθεί το Επικούρειο Πολιτιστικό Κέντρο Σάμου, το οποίο ανακαινίσθηκε από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Στις 20:00 θα παραστεί στην έναρξη του συνεδρίου “Γυναίκα, Υγεία, Μακροζωία”.

 

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ