«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Σάμο

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Σάμο

Κυριακή 28 Ιουλίου στις 21:30 Προαύλιος χώρος 1ου & 2ου Γυμνασίου – Βαθύ Σάμου Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους συνθέτες

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024:

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου για το περιστατικό πυρκαγιάς που σημειώθηκε στη δυτική Σάμο και την ιδιαίτερη προσοχή που πρέπει να επιδεικνύουμε όταν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες και οι ισχυροί άνεμοι είναι απαγορευτικοί για εργασίες στην ύπαιθρο με άναμμα φωτιάς.

Καραμηνάς Αντώνης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για την επαναλειτουργία του ΚΑΠΗ, τα τμήματα που λειτουργούν σε αυτό και την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που σημείωσε επιτυχία.

Καλομοίρης Πέτρος – Το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σάμου για τη διήμερη επίσκεψη που πραγματοποίησε στη Σάμο ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης.

Νικολάου Νανά – Η γενική γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Σάμου για τη συγκέντρωση υγειονομικού υλικού, σε Σάμο και Ικαρία, προς βοήθεια στον δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης.

Χατζηλαγός Τίμος – Ο αντιπρόεδρος της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης για την επιτυχία που σημείωσε η συγκέντρωση – συναυλία για τη Παλαιστίνη την οποία συνδιοργάνωσαν η Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης, το Εργατικό Κέντρο Σάμου, οι Γυναικείοι Σύλλογοι της ΟΓΕ και το παράρτημα Σάμου της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης – Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Ανατολικής Σάμου στο Βαθύ.

Κάιλα Δέσποινα – Η δημοτική σύμβουλος, τ. αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Ανατολικής Σάμου για τους λόγους που την οδήγησαν σε παραίτηση.

Παπαθεοφάνους Θεμιστοκλής – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για τη συμμετοχή του Δήμου στο Πρόγραμμα Interreg Euro-MED που αφορά στη διαχείριση νερού και απορριμμάτων και τις εκλογές στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Βορείου Αιγαίου.

Μητροπολίτης Ευσέβιος – Η στάση της Εκκλησίας σε ξενόφερτους εορτασμούς όπως του Αγίου Βαλεντίνου και οι εκδηλώσεις βράβευσης, σε Βαθύ και Καρλόβασι, πρωτευσάντων και αριστευσάντων μαθητών στη διάρκεια του σχολικού έτους 2022-2023.

Καραβασίλης Μιχάλης – Ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού-Παράρτημα Σάμου για την ενημερωτική εσπερίδα με θέμα τη βία κατά των γυναικών και την επιτυχία που είχε η εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας του παραρτήματος στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Σάμου.

Μαρούπας Βαγγέλης – Ο ταμίας του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου για τις κινητοποιήσεις στη διάρκεια του μηνός που διανύουμε με ζητήματα αιχμής την αξιολόγηση και το νομοσχέδιο που θα φέρει προς ψήφιση η κυβέρνηση για την ίδρυση ιδιωτικών – μη κρατικών Πανεπιστημίων.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου για τη συνειδητή αποχή του από την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών και την παρουσία του στο Μαροκινό Κοινοβούλιο ως επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ένωσης για τη Μεσόγειο στη συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτικών Υποθέσεων, Ασφάλειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων όπου ψηφίστηκαν θέματα που αφορούν στις κοινές προκλήσεις των λαών της Μεσογείου.

Παπαγεωργίου Πάρης – Τα αποτελέσματα στην εκλογική διαδικασία για την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Βορείου Αιγαίου όπου δημοτικοί σύμβουλοι των Δήμων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου εκλέχθηκαν στο Διοικητικό και Εποπτικό Συμβούλιο.

Κυπραίος Μανώλης – Ο τουριστικός πράκτορας για την έναρξη των δρομολογίων της εταιρείας «Ido», στις αρχές Απριλίου, που θα συνδέει τη Σάμο με τις περιοχές Σεφεριχισάρ και Κουσάντασι.

Κολλάρος Γιώργος – Ο τ. πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου για τη συνέχιση της αποχής των δικηγόρων έως την 26η Φεβρουαρίου και τους λόγους που ίσως παραταθεί και μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Σταθακιός Αλέξανδρος – Ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης της χώρας, κοινωνιολόγος του Κέντρου Πρόληψης Σάμου «Φάρος» για τη Γενική Συνέλευση που διεξήχθη την Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου, τη συλλογή υπογραφών στήριξης από φορείς και τον κίνδυνο κλεισίματος των 75 Κέντρων Πρόληψης που λειτουργούν στην Ελλάδα μετά από 28 χρόνια δράσης στις τοπικές κοινωνίες.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δημοτικός σύμβουλος, τ. δήμαρχος Δήμου Δυτικής Σάμου, που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους από όλους τους δημοτικούς συμβούλους των Δήμων του Βορείου Αιγαίου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Βορείου Αιγαίου.

Χατζηχριστοδούλου Χρήστος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Ανατροπή» Δήμου Ανατολικής Σάμου για την πρωτιά σε ψήφους στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Εποπτικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Βορείου Αιγαίου.

Κοζώνης Τάσος – Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σάμου για την αυξημένη συμμετοχή των ασφαλισμένων στην προμήθεια γενόσημων φαρμάκων αλλά και τη συνεχιζόμενη έλλειψη φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Μακρή Φιλιώ – Η πρόεδρος της Ομάδας Γυναικών Μαραθοκάμπου για τα προβλήματα στις Δομές Υγείας και στο Περιφερειακό Ιατρείο Μαραθοκάμπου τα οποία συζητήθηκαν σε εκδήλωση-συζήτηση που διοργάνωσε η Ομάδα Γυναικών την Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου.

Διονυσίου Γιώργος – Ο τ. αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Ανατολικής Σάμου για την ανάληψη καθηκόντων ως πρώτος επιλαχών δημοτικός σύμβουλος μετά την προ ολίγων ημερών παραίτηση της δημοτικής συμβούλου Δέσποινας Κάιλα για προσωπικούς και λόγους υγείας.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ