«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Σάμο

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Σάμο

Κυριακή 28 Ιουλίου στις 21:30 Προαύλιος χώρος 1ου & 2ου Γυμνασίου – Βαθύ Σάμου Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους συνθέτες

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2023:

Θεοφιλόπουλος Κωνσταντίνος – Ο υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος για τα νέα του καθήκοντα ως διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας και την μεταφορά της έδρας του συντονιστή Επιχειρήσεων Βορείου – Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης από τη Σάμο και την εγκατάστασή της στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ευστρατουδάκης Ανδρέας – Ο ιατρός-χειρουργός, πρόεδρος της ΕΝΙΣ (Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Σάμου) για τις ελλείψεις στο νοσηλευτικό ίδρυμα του νησιού και το ζήτημα που έχει προκύψει στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Μαυρατζώτης Ελισσαίος – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου για την αντίδραση της Περιφερειακής Αρχής όσον αφορά την απομάκρυνση από τη Σάμο της έδρας συντονιστή Επιχειρήσεων Βορείου – Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης από τη Σάμο στην Κρήτη.

Σκούτας Γιάννης – Ο πρόεδρος του συλλόγου «Η Μέλισσα» για την προσπάθεια, που έχει ήδη ξεκινήσει, δημιουργίας Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ και στο Καρλόβασι, μετά το Βαθύ.

Γαϊτανής Γιώργος – Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του ΠΑΣΟΚ για την διήμερη επίσκεψη που πραγματοποίησε στη Σάμο, ο βουλευτής Νοτίου Τομέα της Β΄ Αθηνών και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, Παύλος Χρηστίδης.

Παπαθεοφάνους Θεμιστοκλής – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για τις νεότερες εξελίξεις στη δημιουργία του Φράγματος Καρβούνη.

Πανούσος Χρήστος – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου για την ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση που διοργανώνει ο σύλλογος στις 3 Φεβρουαρίου με θέμα την αξιολόγηση.

Μουρμούρης Παναγιώτης – Ο ιατρός, ουρολόγος-ανδρολόγος για θέματα της ειδικότητάς του.

Σεϊρλής Σταμάτης – Ο επικεφαλής του Εθελοντικού Κλιμακίου Βαθέος για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και την εξέλιξη του κλιμακίου με τη συμμετοχή εθελοντών και νεότερων ηλικιών.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας για τη συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, παρουσία του υφυπουργού  Χρήστου Τριαντόπουλου, για την πορεία των σεισμόπληκτων της Σάμου.

Καπώλης Στράτος – Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σάμου για τις ελλείψεις ειδικοτήτων και τα διογκωμένα προβλήματα στο Νοσοκομείο Σάμου.

Πλατανιώτης Γιώργος – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Σάμου για την εκπαίδευση μαθητών σχολείων του νησιού με το φορητό πλανητάριο Planetarium On The Go.

Μαλαγάρης Αλέξανδρος – Ο εκπαιδευτής καταδύσεων για τη συνεργασία του με το Πυροσβεστικό Σώμα και την πρόσφατη εκπαίδευση 6 δυτών της Ομάδας Υποβρυχίων Διασώσεων της 1ης Ε.Μ.Α.Κ.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου για τη συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας με τον υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη όπου συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας στον χώρο της Υγείας.

Παπαγεωργίου Πάρης – Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για την αστική συγκοινωνία της πρωτεύουσας μετά τη λήξη της σύμβασης μεταξύ Δήμου και ΚΤΕΛ.

Χατζηκωνσταντής Γιάννης – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για τα θέματα που συζητήθηκαν στην 1η τακτική συνεδρίαση του οργάνου την Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου.

Τσακαλίας Γιώργος – Ο δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, περιφερειακός σύμβουλος και γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου για την ένσταση της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Βορείου Αιγαίου» που αφορά λάθος στην κατανομή εδρών του Περιφερειακού Συμβουλίου και εκδικάζεται στις 6 Φεβρουαρίου στο Διοικητικό Εφετείο Πειραιά.

Τσεσμελής Βαγγέλης – Ο νέος πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου για την εκλογή του καθώς και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Χατζηλαγός Τίμος – Ο αντιπρόεδρος της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης για την πικετοφορία διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό λαό.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

 

 

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ