«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Σάμο

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Σάμο

Κυριακή 28 Ιουλίου στις 21:30 Προαύλιος χώρος 1ου & 2ου Γυμνασίου – Βαθύ Σάμου Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους συνθέτες

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2023:

 Καλτάκης Γιάννης – Ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, με αρμοδιότητα θεμάτων Τουρισμού, για τα νέα του καθήκοντα και τις επικείμενες επισκέψεις του σε όλα τα νησιά της Περιφέρειας δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα και στα μικρότερα από αυτά, όπως ο Άη Στράτης, οι Οινούσσες, τα Ψαρά, οι Φούρνοι και η Θύμαινα.

Βαλής Μάνος – Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Σάμου για τη νέα τουριστική περίοδο και την πρώτη σύσκεψη που συγκάλεσε η Ένωση Ξενοδόχων στις 10 Ιανουαρίου, παρουσία, μεταξύ άλλων, του αντιπεριφερειάρχη Σάμου και των νέων δημάρχων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου.

Κάρλας Μανώλης – Ο γιατρός, παθολόγος-διαβητολόγος για την Αιμοδυναμική Μονάδα και τον Μαγνητικό Τομογράφο που πρέπει να αποκτήσει το συντομότερο δυνατό το Νοσοκομείο Σάμου ενώ πρέπει να επιταχυνθεί η διαδικασία του απαιτούμενου προσωπικού.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου για τα μέχρι στιγμής επίσημα στοιχεία που αφορούν στους σεισμόπληκτους της Σάμου, την αναβάθμιση των Δικαστηρίων στο Νομό μας αλλά και την μεταφορά έδρας του Συντονιστή Επιχειρήσεων Βορείου-Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, του Πυροσβεστικού Σώματος, από τη Σάμο στην Κρήτη.

Νικολάου Νανά – Η γενική γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Σάμου για τα αιτήματα των αγροτών και την κινητοποίησή τους στις 17 Ιανουαρίου την οποία στηρίζει το Εργατικό Κέντρο.

Ζαχαράκης Κυριάκος – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Σαμίων για την προσπάθεια που θα καταβάλει το Τοπικό Συμβούλιο ώστε να επιλύονται αμεσότερα τα προβλήματα της πρωτεύουσας και για την εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας της Κοινότητας την Κυριακή, 14 Ιανουαρίου.

Βασιλάκης Δημήτρης – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής του συνδυασμού «Σύμπραξη Προοδευτικών Πολιτών Δυτικής Σάμου» για τα ζητήματα που θέτει ως προτεραιότητες για την ευρύτερη περιοχή τα οποία η παράταξή του θα εισηγείται προς συζήτηση, το επόμενο χρονικό διάστημα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Γιοκαρίνης Αλέξανδρος – Ο αρχηγός του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σαμίων για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στις 15 Ιανουαρίου, τις δράσεις του κλιμακίου και τη δημιουργία τμήματος για μικρές ηλικίες εθελοντών.

Μακρή Ελένη – Η πρόεδρος της Φιλαρμονικής «Βαθύλλος – Αντώνης Γεροχριστοδούλου» για την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που συνοδεύτηκε με συναυλία στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.

Μαυρατζώτης Ελισσαίος – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου για τη συνάντησή του με τους αγρότες του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου και την προσπάθεια στήριξης των αιτημάτων τους από την Περιφέρεια.

Λάφης Γιώργος – Ο πρόεδρος του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου για την κινητοποίηση της 17ης Ιανουαρίου, την επίδοση αιτημάτων τους στο γραφείο αντιπεριφερειάχη και βουλευτή Σάμου καθώς και την πορεία διαμαρτυρίας στην παραλιακή της πρωτεύουσας.

Σκούτας Γιάννης – Ο πρόεδρος του ΕΟΣΣ (Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου) για τα 90 χρόνια από την ίδρυση του συνεταιρισμού που γιορτάζονται φέτος και τα 900 βραβεία (!) που έχει λάβει ο ΕΟΣΣ από το 1934 έως σήμερα.

Γαϊτανής Γιώργος – Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του ΠΑΣΟΚ για την εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας και την διήμερη επίσκεψη του βουλευτή του κόμματος και μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου, Παύλου Χρηστίδη, στη Σάμο.

Μάρκου Νίκος – Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου για την πρώτη τακτική συνεδρίαση του οργάνου που προγραμματίζεται για την 31η Ιανουαρίου.

Πανουράκης Βασίλης – Ο τ. αντιπεριφερειάρχης Σάμου για το Αλιευτικό Καταφύγιο Αγίας Παρασκευής για το οποίο υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής του από τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνο Μουτζούρη.

Κάρλας Μανώλης – Ο γιατρός, παθολόγος-διαβητολόγος, π. νομάρχης Σάμου για τη διαφορετική αντιμετώπιση των σεισμόπληκτων περιοχών Βρίσας Λέσβου (σεισμός 2017) και Σάμου (σεισμός 2020), από την περιφερειακή αρχή.

Δεμερτζή Πένη – Η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Σάμου (Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) για την φοιτητική/πανεκπαιδευτική κινητοποίηση της 18ης Ιανουαρίου ενάντια στο νομοσχέδιο για την ίδρυση μη κρατικών – ιδιωτικών Πανεπιστημίων.

Κουμούτση Σοφία – Η πρόεδρος του Σαμιακού Παραρτήματος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και τους διαγωνισμούς της 20ής Ιανουαρίου, «Ευκλείδης» και «Γιάννης Ράλλης», στους οποίους λαμβάνουν μέρος και μαθητές από τα σχολεία Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ