Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου ο κ. Νίκος Μάρκου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Σύλληψη υπόπτου για τη δολοφονία του Λεωνίδα Χατζημιχάλη

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του Λεωνίδα Χατζημιχάλη

Ανακοινώθηκε η απόφαση (βούλευμα), για την υπόθεση του φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας του Λεωνίδα Χατζημιχάλη από το Παλαιόκαστρο, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς

Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου ο κ. Νίκος Μάρκου

Η πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στην οποία διεξήχθησαν οι προβλεπόμενες αρχαιρεσίες για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου και των μελών της Περιφερειακής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 3.01.2024.

Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου ο κ. Νίκος Μάρκου

Κατά την συνεδρίαση για την εκλογή του Προεδρείου προτάθηκε για Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου από τον Περιφερειάρχη Κωνσταντίνο Μουτζούρη  και εκλέχθηκε ομόφωνα ο Νίκος Μάρκου.

Για την θέση του Αντιπροέδρου προτάθηκε από τον επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Αλκιβιάδη Στεφανή και εκλέχθηκε ομόφωνα ο Φιλόδωρος Βιτέλλας.

Για την θέση του Γραμματέα προτάθηκε από την επικεφαλής της Ελάσσονος αντιπολίτευσης Αγλαΐα Κυρίτση και εκλέχθηκε ομόφωνα ο Γιώργος Τσακαλίας.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η εκλογή των μελών της Περιφερειακής Επιτροπής. Από την συμπολίτευση μετά από πρόταση του Περιφερειάρχη ο οποίος θα είναι και ο Πρόεδρος της Επιτροπής,  εκλέχτηκαν τακτικά μέλη οι Αναστασία Αντωνέλη, Παντελής Μπουρνιάς, Δέσποινα Καλβίνου και Άγγελος Βλάττας. Αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν οι Δημήτρης Καλλίας, Νίκος Νύκτας, Ελισσαίος Μαυρατζώτης και Απόστολος Κουτσογιάννης.

Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου ο κ. Νίκος Μάρκου

Από την αντιπολίτευση εκλέχθηκαν τακτικά μέλη οι Θεόδωρος Βαλσαμίδης και Παντελής Μπουγδάνος και αναπληρωματικά μέλη οι Γιώργος Αμπατζής και Αγλαΐα Κυρίτση.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ