Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Σάμου: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Αγιοβασιλόπιτας

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Σάμο

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Σάμο

Κυριακή 28 Ιουλίου στις 21:30 Προαύλιος χώρος 1ου & 2ου Γυμνασίου – Βαθύ Σάμου Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους συνθέτες

Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Σάμου: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Αγιοβασιλόπιτας

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο βράδυ (10/02) στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Σάμου η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Αγιοβασιλόπιτας του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Σάμου, παρουσία μελών και φίλων του αλλά και φορέων του τόπου.

Τους παρισταμένους καλωσόρισε ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Καραβασίλης, ο οποίος έκανε μια σύντομη αναφορά στην ιστορία του ΕΕΣ, αλλά και στις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά το παρελθόν έτος 2023, που πραγματικά ήταν πάρα πολλές.

Επίσης αναφέρθηκε στη νέα εκπαιδευτική σειράς εθελοντών του Τομέα Υγείας Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που οργάνωσε το τοπικό τμήμα Σάμου και η εκπαίδευσή τους θα διαρκέσει μέχρι λίγο πριν το Πάσχα. Το τμήμα παρακολουθούν περίπου είκοσι (20) άτομα.

Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Σάμου: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Αγιοβασιλόπιτας

Ο κ. Καραβασίλης επισήμανε την αξία του εθελοντισμού και της προσφοράς στην σημερινή εποχή μας. Διαβεβαίωσε δε ότι η ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος θα τους δώσει γνώσεις και δεξιότητες ώστε μέσα από τις προκλήσεις να αντεπεξέλθουν στο έργο του Ερυθρού Σταυρού στην τοπική κοινωνία, όπου υπάρχει ανάγκη με γνώμονα τις θεμελιώδεις αρχές του ανθρωπιστικού κινήματος.

Η κ. Αναστασία Μυλωνά νοσηλεύτρια του ΕΕΣ Παραρτήματος Σάμου ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς που στέκονται δίπλα στις προσπάθειες του τμήματος, ενώ και η ίδια αναφέρθηκε στο πολύτιμο έργο που προσφέρει ο ΕΕΣ στη Σάμο.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ