Παρουσίαση υποψηφίων βουλευτών για το Ν. Σάμου από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Παρουσίαση υποψηφίων βουλευτών για το Ν. Σάμου από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «ΑΙΟΛΙΣ» πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (29/04) η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ.

Την εκδήλωση προλόγησε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ της ΝΔ κ. Βαγγέλης Καπλαντζής, ενώ δόθηκε ο λόγος για ένα σύντομο χαιρετισμό στους εξής:

κ. Μανώλη Βακεντή (πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ανατολικής Σάμου), κ. Λουκά Δημόπουλο (πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δυτικής Σάμου), κ. Δούκα Τσιτσεκλή (πρόεδρο ΟΝΝΕΔ Σάμου), κ. Μανώλη Γερογλής (επί χρόνια πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Σάμου), κ. Βασίλης Πανουράκης (Αντιπεριφερειάρχης Σάμου), κ. Γιάννης Χατζηκωνσταντής (εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ για το Ν. Σάμου).

Ο κ. Βαγγέλης Καπλαντζής έδωσε αμέσως μετά το λόγο στους τρείς υποψήφιους Βουλευτές:

Παρουσίαση υποψηφίων βουλευτών για το Ν. Σάμου από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Βάσω Ευστρατίου

«Δέχθηκα την πρόταση γιατί θεωρώ ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ανταποκρίθηκε πάρα πολύ άξια σε ό,τι αφορά τα θέματα, που αντιμετώπισε η χώρα μας γενικά και ειδικά στην ευαίσθητη περιοχή που ζούμε». Η κ. Ευστρατίου ζει και εργάζεται στο νησί, ενώ τόνισε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ, στην πανδημία, το μεταναστευτικό απέδειξε ότι με σωστή δουλειά και αποφασιστικότητα, υπάρχει ένα σωστό παρόν και ένα λαμπρό μέλλον.

Μιχάλης Αγγελόπουλος

Μίλησε για συνέπεια και τόλμη αλλά και αισιόδοξη ευθύνη. Αναφέρθηκε στο τι είναι πατρίδα, στον αρχαίο πολιτισμό που μοιραζόμαστε αλλά και την ιστορία. «Αυτήν την πεποίθηση για την πατρίδα, την ενίσχυσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη όσο καμιά άλλη. Δεν είναι μόνο οι δύο κλασικές συμφωνίες, είναι η συμφωνία με το Ισραήλ, η συμφωνία με την Αίγυπτο, είναι όλες οι συμφωνίες για την Αλεξανδρούπολη, που ενισχύουν την αμυντική θωράκιση της χώρας».

Η νίκη του κόμματός μας είναι μια νίκη απαραίτητη για τη σταθερότητα, την πρόοδο και την ασφάλεια των νησιών μας. Δεν υπάρχει περιθώριο για να γυρίσουμε πίσω!

Μαζική παρουσία στις κάλπες και ηχηρό μήνυμα κυβερνησιμότητας είναι αυτό που έχει ανάγκη ο τόπος μας!

Παρουσίαση υποψηφίων βουλευτών για το Ν. Σάμου από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Χριστόδουλος Στεφανάδης

Από την πλευρά του ο Βουλευτής και Καθηγητής Καρδιολογίας κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης αναφέρθηκε στην πολύ σοβαρή δουλειά που έκανε η ΝΔ στο κοινοβουλευτικό έργο της τετραετίας, για τη μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας που στις δύσκολες στιγμές κράτησε την πατρίδα και το λαό μας όρθιο. Την παράταξη που εγγυάται με αξιοπιστία το μέλλον της Ελλάδας. Η ΝΔ είναι αυτή η παράταξη που στο Νομό μας έχει προσφέρει τόσα πολλά, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βίωσε και βιώνει η πατρίδα».

Όλοι υποσχέθηκαν να δώσουν τον αγώνα τους, ώστε η ΝΔ να πάρει την κυβερνητική αυτοδυναμία ώστε να πάει μπροστά η χώρα και ο τόπος.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ