Ξεκινούν οι τελικοί του πρωταθλήματος Ανδρών. Αναγέννηση – Καρλόβασι την Παρασκευή 20 Μαϊου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Σύλληψη υπόπτου για τη δολοφονία του Λεωνίδα Χατζημιχάλη

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του Λεωνίδα Χατζημιχάλη

Ανακοινώθηκε η απόφαση (βούλευμα), για την υπόθεση του φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας του Λεωνίδα Χατζημιχάλη από το Παλαιόκαστρο, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς

Ξεκινούν οι τελικοί του πρωταθλήματος Ανδρών. Αναγέννηση – Καρλόβασι την Παρασκευή 20 Μαϊου

Ξεκινούν την Παρασκευή (20/05) οι τελικοί αγώνες του πρωταθλήματος ανδρών μεταξύ των ομάδων Αναγέννηση και Καρλόβασι. Να υπενθυμίσουμε ότι το Καρλόβασι πέρασε στην τελική φάση νικώντας με 2-0 τον Ίκαρο αν και δεν είχε πλεονέκτημα έδρας.

Η Αναγέννηση πέρασε στον τελικό νικώντας τον Πράμνο με 2-1. Στο ζευγάρι αυτό είχαμε δύο φορές το «σπάσιμο της έδρας». Μία για τον Πράμνο (0-1 στη Σάμο) και μία για την Αναγέννηση (1-1 στην Ικαρία).

Στον τρίτο αγώνα η Αναγέννηση κέρδισε με 55-50 και έκανε το 2-1 (όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω).

Έτσι την Παρασκευή (20/05) στις 20:00 στο κλειστό γυμναστήριο Σάμου, οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες για την κατάκτηση της 1ης νίκης.

Ξεκινούν οι τελικοί του πρωταθλήματος Ανδρών. Αναγέννηση – Καρλόβασι την Παρασκευή 20 Μαϊου

RHENIA TOURS ΑΣΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ – ΑΟ ΠΡΑΜΝΟΣ: 55-50

Τα δεκάλεπτα: 20-16, 12-15, 13-09, 11-10

RHENIA TOURS ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΑΜΟΥ (ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΙΤΗΣ): ΣΑΠΟΥΝΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΙΤΗΣ 5, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 3 (1), ΤΣΟΛΑΚΑΚΗΣ 6, ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΣ, ΜΟΛΥΒΑΣ 5, ΠΕΤΡΟΥ 3 (1), ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 7, ΠΑΛΑΙΓΕΩΡΓΙΟΥ 8, ΠΡΟΜΠΟΝΑΣ 19 (2), ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ.

ΑΟ ΠΡΑΜΝΟΣ: ΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΑΠΕΤΗΣ, ΜΠΕΚΙΡΑΪ, ΣΙΜΟΣ 5 (1), ΚΑΡΡΑΣ, ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ 17 (2), ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ 6 (2), ΔΙΑΚΟΣ, ΤΣΑΚΩΝΙΤΗΣ 19 (2), ΣΒΟΡΩΝΟΣ 3, ΒΟΛΙΚΑΣ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ – ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΗΣ – ΓΙΩΤΗΣ.

samosbasket.gr

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ