Μεταμορφώστε το καθιστικό σας με τους πιο άνετους καναπέδες

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Σάμο

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Σάμο

Κυριακή 28 Ιουλίου στις 21:30 Προαύλιος χώρος 1ου & 2ου Γυμνασίου – Βαθύ Σάμου Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους συνθέτες

Μεταμορφώστε το καθιστικό σας με τους πιο άνετους καναπέδες

Η αρχή κάθε νέας σεζόν αποτελεί πάντα μια καλή ευκαιρία για μικρές ή μεγάλες αλλαγές, που θα μας βοηθήσουν να ανανεώσουμε τη διάθεσή μας και να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας. Η Istikbal Kimerland βρίσκεται και αυτή τη σεζόν στο πλευρό μας, προσκαλώντας μας να ανακαλύψουμε τα ποιοτικά και καλαίσθητα έπιπλα που ταιριάζουν στον χώρο μας.

Πάμε να δούμε τους καναπέδες που μας προτείνει και να δημιουργήσουμε το πιο άνετο καθιστικό, που φέτος θα γίνει το αγαπημένο δωμάτιο του σπιτιού μας!

Καναπέδες 2 και 3 θέσεων για μικρούς και μεγάλους χώρους

Μεταμορφώστε το καθιστικό σας με τους πιο άνετους καναπέδες

(Διθέσιος ή τριθέσιος καναπές Molde, με πρακτικό αποθηκευτικό χώρο και δυνατότητα μετατροπής σε κρεβάτι με μία μόνο κίνηση. Διατίθεται σε Ekart Cream και Bella Coral απόχρωση).

Οι καναπέδες σαλονιού της εταιρείας ξεχωρίζουν για την ποιότητα και ανθεκτικότητα των υλικών κατασκευής τους. Οι τριθέσιοι και διθέσιοι καναπέδες της συλλογής, κλασσικοί και μοντέρνοι, σας περιμένουν να τους εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε τους ιδανικούς για τους χώρους σας μέσα από την πλούσια χρωματική γκάμα αλέκιαστων υφασμάτων, ακόμα και με αποθηκευτικό χώρο.

Μεταμορφώστε το καθιστικό σας με τους πιο άνετους καναπέδες

(Καναπές Roxy, 2 ή 3 θέσεων, σε υπέροχη πράσινη απόχρωση με ψηλά ποδαράκια για εύκολο καθάρισμα. Θα τον βρείτε σε 3 ακόμα αποχρώσεις, που θα ταιριάξουν με κάθε ύφος διακόσμησης).

Επιλέξτε έναν γωνιακό καναπέ για βραδιές με την οικογένεια και τους φίλους σας

Μεταμορφώστε το καθιστικό σας με τους πιο άνετους καναπέδες

(Γωνιακός καναπές Lena σε μοντέρνα απόχρωση Parker Water Green, που μετατρέπεται εύκολα σε αναπαυτικό κρεβάτι).

Οι γωνιακοί καναπέδες, μοντέρνοι και κλασσικοί, της Istikbal Kimerland είναι η καλύτερη επιλογή για μεγάλα σαλόνια. Αν το καθιστικό σας είναι αρκετά ευρύχωρο, προτιμήστε έναν καναπέ γωνία, καθώς ο γωνιακός καναπές μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση όλη την οικογένεια ή την παρέα και, ακόμα, είναι πολύ αναπαυτικός για να χαλαρώνετε έπειτα από μια κουραστική μέρα, διαβάζοντας ένα βιβλίο ή απολαμβάνοντας την αγαπημένη σας σειρά.

Περιηγηθείτε στο istikbalkimerland.gr και ανακαλύψτε τον διθέσιο, τριθέσιο ή γωνιακό καναπέ που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και ταιριάζει στο καθιστικό σας. Ανανεώστε τον χώρο και τη διάθεσή σας σε τιμές για κάθε budget, με την ποιότητα και την καλαισθησία της Istikbal Kimerland!

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ