Θέσεις εργασίας από την επιχείρηση Κ. Καραγιάννη ΟΕ στο Καρλόβασι

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Σάμο

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Σάμο

Κυριακή 28 Ιουλίου στις 21:30 Προαύλιος χώρος 1ου & 2ου Γυμνασίου – Βαθύ Σάμου Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους συνθέτες

Θέσεις εργασίας από την επιχείρηση Κ. Καραγιάννη ΟΕ στο Καρλόβασι

Η εμπορική επιχείρηση Κ. Καραγιάννη ΟΕ με έδρα στο Καρλόβασι Σάμου που δραστηριοποιείται στον κλάδο εμπορίου τροφίμων, ζητάει άτομα για μόνιμη απασχόληση.

Εξωτερικός πωλητής: Ο οποίος να έχει ιδανική εμπειρία στον κλάδο τροφίμων, προώθηση των προϊόντων, ικανότητα στην ανάπτυξη και διαχείριση πελατολογίου. Προυποθέσεις: Κάτοχος διπλώματος αυτοκινήτου, εκπληρωμένες οι στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Οδηγούς: Ο οποίος να είναι έμπειρος για την προετοιμασία φόρτο-εκφορτώσεις και διανομές των προϊόντων σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, super market, mini market. Προυποθέσεις: να είναι κάτοχος διπλώματος Β-Γ κατηγορίας, εκπληρωμένες οι στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Αποθηκάριος: Ο οποίος να έχει εμπειρία στην κατανομή των προϊόντων, παραλαβή και τακτοποίηση αυτών. Προυποθέσεις: να είναι γνώστης σε Η/Υ, σύστημα scanner, γνώστης σε περονοφόρο ανυψωτικό όχημα, δίπλωμα Β-Γ κατηγορίας.

Αποστείλατε το βιογραφικό σας σημείωμα στο e-mail: kalkar1@otenet.gr

Ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 22730-33612/6932199033

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ