Θέσεις εργασίας από την επιχείρηση Κ. Καραγιάννη ΟΕ στο Καρλόβασι

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

O Μητροπολίτης μας κοντά στα παιδιά μας

O Μητροπολίτης μας κοντά στα παιδιά μας

Ὁ Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας στά πλαίσια τῶν Ποιμαντικῶν του δράσεων ἐν ὂψει τῶν ἑορτῶν τοῦ Πάσχα, τήν Πέμπτη 25 Ἀπριλίου, Χοροστάτησε καί ὁμίλησε στόν Ἱερό

Θέσεις εργασίας από την επιχείρηση Κ. Καραγιάννη ΟΕ στο Καρλόβασι

Η εμπορική επιχείρηση Κ. Καραγιάννη ΟΕ με έδρα στο Καρλόβασι Σάμου που δραστηριοποιείται στον κλάδο εμπορίου τροφίμων, ζητάει άτομα για μόνιμη απασχόληση.

Εξωτερικός πωλητής: Ο οποίος να έχει ιδανική εμπειρία στον κλάδο τροφίμων, προώθηση των προϊόντων, ικανότητα στην ανάπτυξη και διαχείριση πελατολογίου. Προυποθέσεις: Κάτοχος διπλώματος αυτοκινήτου, εκπληρωμένες οι στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Οδηγούς: Ο οποίος να είναι έμπειρος για την προετοιμασία φόρτο-εκφορτώσεις και διανομές των προϊόντων σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, super market, mini market. Προυποθέσεις: να είναι κάτοχος διπλώματος Β-Γ κατηγορίας, εκπληρωμένες οι στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Αποθηκάριος: Ο οποίος να έχει εμπειρία στην κατανομή των προϊόντων, παραλαβή και τακτοποίηση αυτών. Προυποθέσεις: να είναι γνώστης σε Η/Υ, σύστημα scanner, γνώστης σε περονοφόρο ανυψωτικό όχημα, δίπλωμα Β-Γ κατηγορίας.

Αποστείλατε το βιογραφικό σας σημείωμα στο e-mail: kalkar1@otenet.gr

Ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 22730-33612/6932199033

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ