Εκπαίδευση Εθελοντών Πυροσβεστών

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Σάμο

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Σάμο

Κυριακή 28 Ιουλίου στις 21:30 Προαύλιος χώρος 1ου & 2ου Γυμνασίου – Βαθύ Σάμου Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους συνθέτες

Εκπαίδευση Εθελοντών Πυροσβεστών

Μια πολύ ενδιαφέρουσα και ουσιαστική εκπαίδευση των εθελοντών πυροσβεστών του Δήμου Ανατολικής Σάμου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου από τις 09:00 – 14:30, στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.

Περίπου 120 άτομα παρακολούθησαν την εκπαίδευση, ειδικά στο θεωρητικό κομμάτι κατάσβεσης των πυρκαγιών και σε παροχή πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης, με τη μέθοδο ΚΑΡΠΑ, αλλά και σε περίπτωση εγκαυμάτων.

Εκπαίδευση Εθελοντών Πυροσβεστών

Τονίσθηκε δε ιδιαίτερα το θέμα της ασφάλισης των οχημάτων και των Εθελοντών πυροσβεστών, ένα θέμα που ως γνωστό καθυστερεί χρόνια, ενώ απαντήθηκαν και σημαντικά ερωτήματα των εθελοντών προς τη Διοίκηση της Π.Υ. Σάμου.

Στη συνέχεια έγινε επίδειξη «εγκατάσταση μάνικας για πυρόσβεση» για αρκετά μεγάλη απόσταση.

Ανάλογη εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε και στο Δήμο Δυτικής Σάμου.

Εκ μέρους της Π.Υ. Σάμου, διευκρινίσεις σε ερωτήματα έδιναν ο Διοικητής της Π.Υ Σάμου Αντιπύραρχος κ. Γιώργος Μιαούλης, ο Υποδιοικητής της Π.Υ. Σάμου Αντιπύραρχος κ. Νίκος Ελευθερόγλου, ενώ την παρουσίαση της βασικής ενημέρωσης είχε ο Υποπυραγός κ. Δημήτρης Κουτρουμάνος.

Την εκπαίδευση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου κ. Πάρης Παπαγεωργίου, o Διοικητής της ΔΙΠΥΝ Σάμου Αρχιπύραρχος κ. Παναγιώτης Τιάγκος ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βαγγέλης Καρράς, το γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ανατολικής Σάμου με την Αναπληρώτρια προϊσταμένη κ. Καλλιόπη Φερεντίνου, καθώς και πάρα πολλοί Εθελοντές (άνδρες – γυναίκες).

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ