Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Δημιουργία Κοινωνικής Λέσχης για Λήπτες Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας και μέλη των οικογενειών τους.

Το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Σάμου, στα πλαίσια της λειτουργίας της Κοινωνικής Λέσχης του, διοργανώνει εκδήλωση με σκοπό να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας. Κατά τη διάρκεια της θα απαγγελθούν ποιήματα από όλους τους συμμετέχοντες.
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα του ΚΨΥ Σάμου 22730 80953/ 80060 για να δηλώσουν το όνομα τους και τους τίτλους των ποιημάτων. Το θέμα των ποιημάτων προτείνεται να σχετίζεται με την ψυχική υγεία ή ασθένεια, χωρίς όμως να υπάρχει αυστηρός περιορισμός.
Η εκδήλωση έχει την υποστήριξη του Συλλόγου Οικογενειών και Εθελοντών για την Ψυχική Υγεία του Nομού Σάμου και θα πραγματοποιηθεί στις 10/10/2023 στις 20.00μμ στο χώρο του ΚΨΥ Σάμου.

Ο Προϊστάμενος του Κέντρου Ψυχικής Υγείας
Θεοχάρης Χατζηβέης

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ