Διαμαρτυρία για την υποστελέχωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Τροχαία Σάμου: Μοίρασε ενημερωτικά έντυπα με συμβουλές για την οδική μας ασφάλεια

Για την υποστελέχωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, διαμαρτύρεται η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου με επιστολή προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη. Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει τα εξής:

Κύριε Υπουργέ, Κύριε Αρχηγέ

Σε συνέχεια ανωτέρω σχετικών εγγράφων μας επί σειρά ετών, τα οποία έχουν ως κύριο θέμα τους την μονίμως ελλειμματική οργανική δύναμη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, η Ένωση μας σας παραθέτει τα ήδη γνωστά κάτωθι στοιχεία:

Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου

Διαμαρτυρία για την υποστελέχωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου

Με βάση τα παραπάνω στοιχεία, προκύπτει η σοβαρότατη έλλειψη κατώτερου αστυνομικού προσωπικού, κάτι άλλωστε το οποίο αποδεικνύεται καθημερινά στην πράξη, με την ανεπαρκή έως μηδενική αστυνόμευση και τα πολλαπλά παράλληλα καθήκοντα που καλούνται να εκτελέσουν οι αστυνομικοί. Άλλωστε είναι γνωστό τοις πάσι, ότι η συγκεκριμένη κατηγορία προσωπικού, αποτελεί τον πυλώνα της αστυνόμευσης και την βασική προϋπόθεση για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του συνόλου των αστυνομικών υπηρεσιών.

Επίσης δεν πρέπει να αγνοηθεί και το παράδοξο που συμβαίνει κάθε χρόνο στην Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου, όπου οι μετατιθέμενοι από αυτή είναι πάντα σχεδόν διπλάσιοι από τους μετατιθέμενους προς αυτή. Κύριε Υπουργέ, Κύριε Αρχηγέ Παρακαλούμε όπως στις επερχόμενες συμπληρωματικές μεταθέσεις έτους 2021, λάβετε σοβαρά υπ’ όψιν σας την αδιαμφισβήτητη υποστελέχωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, προβαίνοντας στην ουσιαστική ενίσχυσή της, επιτρέποντας έτσι στους αστυνομικούς της να εκτελέσουν αξιοπρεπώς τα καθήκοντά τους, υπηρετώντας επαρκώς τους πολίτες του τόπου, ενώ σε διαφορετική περίπτωση, παρακαλούμε όπως εξετάσετε το ενδεχόμενο κατάργησης αυτής, μιας και όπως όλα δείχνουν είμαστε ήδη στο έλεος του Θεού και μόνο.

Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ                                                  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ