Γενικό Νοσοκομείο Σάμου: «Μια παιδίατρος σε απόγνωση και νοσηλευτές «στα κάγκελα» από την κούραση…

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Κοινή απόφαση των Δ.Σ. των φορέων υγείας με αφορμή τη σύσκεψη φορέων που κάλεσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Σάμου

Άλλη μια καταγγελία που αφορά την παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, είδε το φώς της δημοσιότητας στο Facebook, από μητέρα 15μηνου μωρού με πολύ διογκωμένους λεμφαδένες, που προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου και που έφερε στο προσκήνιο τις ελλείψεις που υπάρχουν σ’ αυτό. Αντίκρισε μια παιδίατρο σε απόγνωση και νοσηλευτές «στα κάγκελα» από την κούραση, στο απαράδεκτο Κέντρο Υγείας, όπως αποκαλεί το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου. Αναλυτικά η ανάρτηση της μητέρας του 15μηνου μωρού, η οποία μας παραχώρησε και τη σχετική άδεια:

«Νοσοκομείο Σάμου 2023… Δεν θα αναφερθώ στα παλιά, την ιστορία μας με το συγκεκριμένο “νοσοκομείο” λίγο πολύ την ξέρετε.. Ερχόμαστε λοιπόν στο έτος 2023, Ελλάδα χώρα του σκότους… μωρό 15 μηνών με πολύ διογκωμένους λεμφαδένες, προσέρχεται σε αυτό το απαράδεκτο κέντρο Υγείας γιατί Νοσοκομείο δεν είναι.

Τι αντικρίζουμε; Μια άριστη παιδίατρο σε απόγνωση και νοσηλευτές στα “κάγκελα” από την κούραση, γιατί δίνουν ΜΟΝΟΙ τους όλες τις μάχες…

Η παιδίατρος λοιπόν αυτή όσο κ να θέλει δεν μπορεί να βγάλει διάγνωση για αυτό το μωρό, γιατί μαντέψτε; Δεν μπορεί να το εξετάσει όπως πρέπει.. γιατί;

Γιατί δεν μπορεί να κάνει ΑΞΟΝΙΚΗ, γιατί και να την κάνει δεν μπορεί κανείς να τη διαβάσει… δεν μπορεί να κάνει βιοψία.. γιατί; Γιατί δεν είναι παιδοχειρουργός και το νοσοκομείο δεν έχει ούτε γιατρό, ούτε τα μέσα!

Τι κάνει λοιπόν αυτή η γιατρός; Με τα δεμένα χέρια της, στέλνει το παιδί Αθήνα, μήπως βρεθεί τι έχει… και μαντέψτε…

Έχει απαγορευτικό… και χάνεται χρόνος για ένα παιδί που μπορεί να έχει κάτι σοβαρό!!!

Και εσείς οι ντόπιοι, οι Σαμιώτες τι Σ@@τ@ κάνετε; Τα δικά σας παιδιά θα πάνε σε αυτό το μπο@ρδελ@… τα δικά σας παιδιά δεν έχουν περίθαλψη.. πώς μπορείτε να μένετε αμέτοχοι;

Γιατί δεν κάνετε τίποτα; Για τα παιδιά σας πρόκειται ρε… στην πόρτα σας είναι το πρόβλημα.. πετάξτε το χαρταετό σας…

Εμείς περαστικοί είμαστε και πονάμε για αυτόν τον τόπο, τον νοιαζόμαστε..

Εσείς;;;»

Γενικό Νοσοκομείο Σάμου: «Μια παιδίατρος σε απόγνωση και νοσηλευτές «στα κάγκελα» από την κούραση…

Το πρόβλημα με την παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, αλλά και η έλλειψη βασικών ειδικοτήτων είναι ένα θέμα που ταλανίζει το νησί εδώ και πολλά χρόνια. Κάποτε το Νοσοκομείο ήταν ένα στολίδι. Πολλοί παράγοντες όμως το οδήγησαν και το οδηγούν στο μαρασμό του, που όλοι μεν το βλέπουμε, από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, μέχρι και τον τελευταίο που παίρνει αποφάσεις για την πορεία του στο χρόνο.

Οι μόνοι που δεν φταίνε είναι σίγουρα το ιατρικό – νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, που προσπαθούν να κάνουν πάντα το καλύτερο, με τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα της λειτουργίας του Νοσοκομείου.

Χρειάζονται δραστικές αποφάσεις και τολμηρά σχέδια. Κανείς δεν πρέπει να μένει απαθέστατος και να σφυρίζει αδιάφορα για τα προβλήματα που υπάρχουν.

Το θέμα της παιδιάτρου μας απασχολεί χρόνια… Από δύο παιδιάτρους, πάλι μία, αλλά τώρα έχουμε ανάρρωση ιατρού από εγχείριση.  Ο λαός λέει: «Ένας = Κανένας». Κάτι δεν γίνεται καλά.

Πάρτε μέτρα. Η Υγεία είναι το παν. Οι πολίτες πληρώνουν μεγάλα ποσά για την ιατρική τους περίθαλψη.

Σ’ ένα Νοσοκομείο όλα χρειάζονται. Ο ιματισμός, η καθαριότητα των χώρων, οι καινούργιες κλίνες, το καθαρό και καλό φαγητό…. Αλλά σίγουρα προέχουν και άλλα. Τα οποία είναι σοβαρότερα.

Αυτό που λέει ο θυμόσοφος Ελληνικός λαός «Από τύχη ζούμε» δεν το ασπαζόμαστε.

Πρέπει να δουλέψεις και να πετύχεις το ακατόρθωτο. Γι’ αυτές τις περιπτώσεις είναι το ΜΠΡΑΒΟ…

Όλα τ’ άλλα είναι ….

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ