Αποκλεισμός του Κέρκη Σάμου από το πρωτάθλημα βόλεϊ της Pre League Ανδρών 2023-24

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Σύλληψη υπόπτου για τη δολοφονία του Λεωνίδα Χατζημιχάλη

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του Λεωνίδα Χατζημιχάλη

Ανακοινώθηκε η απόφαση (βούλευμα), για την υπόθεση του φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας του Λεωνίδα Χατζημιχάλη από το Παλαιόκαστρο, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς

Νέο ΔΣ στον Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου

Δυστυχώς αυτό που είχαμε γράψει στις 26 Οκτωβρίου 2023, έγινε πραγματικότητα. Μια θλιβερή πραγματικότητα, όπου η Ομοσπονδία Βόλεϊ, αποφάσισε τον αποκλεισμό του Κέρκη από το πρωτάθλημα της Pre League 2023 – 2024. H Ομοσπονδία βόλεϊ, θα μπορούσε άνετα να κάνει ένα πρωτάθλημα στη Volley League με δέκα ομάδες με τη συμμετοχή του Κέρκη, κι έπειτα από την αποχώρηση της ΑΕΚ λόγω οικονομικών προβλημάτων, εντούτοις προτίμησε να κάνει ένα πρωτάθλημα με «εννέα ομάδες», θέλοντας να μην έχει τον Κέρκη στην Volley League και να υποχρεώνονται οι ομάδες να κάνουν ταξίδι στη Σάμο.

Προφανώς η νησιωτικότητα είναι μια λέξη που οι αρμόδιοι ΔΕΝ γνωρίζουν κι ίσως τους προκαλεί «ανατριχίλα».

Οι μεγάλοι χαμένοι είναι οι παίκτες και οι προπονητές της ομάδας.

Οι παίκτες του Κέρκη είχαν πάρει το μήνυμα πρίν «είστε ελεύθεροι να βρείτε ομάδα» κάτι που ήταν άδικο για τον προπονητή Γιώργο Μπακοδήμο και τους αθλητές που στήριξαν τον Κέρκη για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά όταν λαμβάνεις άσχημα μηνύματα από την Ομοσπονδία πως μπορείς να προχωρήσεις. Ελπίζουμε ότι θα βρούν νέες στέγες την περίοδο των μεταγραφών.

Αποκλεισμός του Κέρκη Σάμου από το πρωτάθλημα βόλεϊ της Pre League Ανδρών 2023-24

Μεγάλος χαμένος και ο φίλαθλος κόσμος της Σάμου που από το υστέρημά του στήριξε οικονομικά την ομάδα, κάτι που δεν έκαναν οι αρμόδιοι φορείς.

Δυστυχώς όπως αποδεικνύεται η κοινωνία της Σάμου και αναφερόμαστε σε όλο το νησί, να μην ήταν έτοιμη να υποστηρίξει αυτό το πολύ μεγάλο, που είχαν ονειρευτεί οι άνθρωποι της ομάδας. Στον τελευταίο αγώνα της ομάδας στο κλειστό γυμναστήριο Πυθαγορείου που είχε το χαρακτήρα φιλικού με την ομάδα του ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ (Volley League), κι ενώ είχαν δοθεί επίσημες προσκλήσεις σε θεσμικούς φορείς να παρευρεθούν, εντούτοις μόνο ένας έδωσε το παρών. Και φυσικά οι φίλοι της ομάδας και του αθλήματος που ήταν στις κερκίδες.

Το όμορφο ταξίδι του Κέρκη στα μεγάλα σαλόνια του βόλεϊ έλαβε τέλος. Πολύ δύσκολα να κερδίσεις υπόθεση στο ΑΣΕΑΔ και πόσο μάλλον στο CAS.

Ας αναρωτηθούμε όλοι τι φταίει και ας «βολευτούμε» όλοι με τους αγώνες τοπικού ενδιαφέροντος που γίνονται στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ και στο βόλεϊ. Ευτυχώς που υπάρχει και το Futsal και κάπως ακούγεται το όνομα της Σάμου, στα αθλητικά δρώμενα της Ελλάδας.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ…

Αποκλεισμός του Κέρκη Σάμου από το πρωτάθλημα βόλεϊ της Pre League Ανδρών 2023-24

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Βόλεϊ, έχει όπως παρακάτω:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης στη συνεδρίαση της 7 Νοεμβρίου 2023, αφού έλαβε υπόψη:
Α) ότι η ανδρική ομάδα του σωματείου ΑΣ Κέρκης δεν προσήλθε στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής ημέρας της Pre League Ανδρών ΑΠΣΦ ΗΦΑΙΣΤΟΣ -ΑΣ ΚΕΡΚΗΣ της 3/11/2023
Β) το άρθρο 23 παρ. 2 & 4 του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων
Γ) το άρθρο 1 παρ. ε της υπ’ αριθμ. πρωτ. 2844/10.8.2023 Ειδικής Προκήρυξης του πρωταθλήματος Pre League Ανδρών 2023-2024,
αποφάσισε, τον αποκλεισμό της ανδρικής ομάδας ΑΣ Κέρκης από το πρωτάθλημα της Pre League Ανδρών 2023-2024 και τον υποβιβασμό στην Α2 Εθνική κατηγορία Ανδρών 2024-2025, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 3 του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων και το άρθρο 1 παρ. ε της υπ’ αριθμ. πρωτ. Ειδικής Προκήρυξης της Pre League Ανδρών».

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ