Το Εργατικό Κέντρο Σάμου σε κινητοποίηση για το προσφυγικό

Το Εργατικό Κέντρο Σάμου σε κινητοποίηση για το προσφυγικό

Με πικετοφορία σήμερα το πρωί στην πόλη του Βαθιού το Εργατικό Κέντρο Σάμου σταθερά και αταλάντευτα εξέφρασε την αντίθεσή του στα σχέδια της κυβέρνησης, παρά το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός ακύρωσε την επίσκεψη του μέσα στην νύχτα, παίρνοντας το μήνυμα ότι θα έχει να αντιμετωπίσει και στη Σάμο όπως και στα άλλα νησιά τη λαϊκή κατακραυγή και την αγανάκτηση απ’ την πλατεία Πυθαγόρα, του Ζερβού και όλο το νησί, για τα σχέδια που κάνει εις βάρος των νησιωτών και προσφύγω-μεταναστών!

00ErgatikoKentroSamou01

Τα σωματεία, οι φορείς, ο λαός ανυποχώρητα και δυναμικά είναι ανάγκη να συνεχίσουν τον αγώνα ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης που θέλει να μετατρέψει τα νησιά μας σε φυλακές της Ε.Ε. για πρόσφυγες και μετανάστες.

00ErgatikoKentroSamou02

Σήμερα ακόμη περισσότερο που οι εξελίξεις είναι τέτοιες, οξύνονται οι επιθέσεις, οι επεμβάσεις και οι ανταγωνισμοί στην περιοχή μας, ενώ παίζονται και διάφορα γεωπολιτικά παιχνίδια, αποδεικνύεται και είναι ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη η κυβέρνηση να προχωρήσει σε μαζικό απεγκλωβισμό προσφύγων και μεταναστών από τα νησιά και τη χώρα και να κλείσουν τα κέντρα φυλακές στα νησιά.

00ErgatikoKentroSamou03

Όπως ο λαός με τον αγώνα του έδιωξε τα ΜΑΤ απ’ τα νησιά, έτσι με τον αγώνα του μπορεί να επιβάλει να κλείσει το hotspot του Βαθιού, να μη γίνει στου Ζερβού και πουθενά αλλού νέο κλειστό ή ανοιχτό και θα χαλάσει τα σχέδια της κυβέρνησης!

Καμιά εμπιστοσύνη στην κυβέρνησης και στους ελιγμούς της!

Περιμένουμε τον πρωθυπουργό και είμαστε σε αγωνιστική ετοιμότητα!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

00Armodios

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κορονοϊός: 150 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. Δείτε που εντοπίστηκαν

Κορονοϊός: 416 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. 18 κρούσματα στην Π.Ε. Σάμου, εκ των οποίων 16 συνδέονται με γνωστές συρροές

Σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη ο ΕΟΔΥ για την πορεία της πανδημίας κορονοϊού στην Ελλάδα, αναφέρονται τα εξής: “Σήμερα ανακοινώνουμε 416 νέα κρούσματα του νέου

Περισσότερα »