Κάλεσμα του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Νίκου Κατρακάζου για την εκδήλωση τιμής στους ήρωες των Ιμίων

«Η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου πιστή στο καθήκον της και συνεπής στην υποχρέωση που ανέλαβε από πέρυσι οργανώνει εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τους τρείς ήρωες που εν ώρα καθήκοντος “έπεσαν” στα Ίμια. Μαζί μας στην προσπάθεια αυτή και ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Σάμου.

Στις δύσκολες μέρες που περνάμε, όπου και σήμερα δυστυχώς είναι καθημερινές οι παραβιάσεις του Εθνικού μας χώρου και με απίστευτη θρασύτητα αμφισβητούνται τα κυριαρχικά μας  δικαιώματα, αμφισβητούνται τα σύνορά μας, είναι καθήκον όλων μας να τιμούμε αυτούς που θυσιάστηκαν για την Πατρίδα μας. Είναι επίσης καθήκον μας να συνεχίζουμε με δύναμη και όρεξη την ειρηνική προσπάθεια για τη ανάπτυξη του τόπου μας, για την προώθηση του τουρισμού, για την ενίσχυση της παραγωγικής δραστηριότητας σε όλους τους τομείς αλλά και τη δημιουργία σχέσεων ειρηνικής συνύπαρξης με τους γείτονές μας . Είναι όμως  και κύριο καθήκον μας  να είμαστε πάντα έτοιμοι για να υπερασπιστούμε με όλη μας τη δύναμη την Πατρίδα μας.

Καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις τιμής αλλά και προβληματισμού που οργανώνουμε το Σάββατο 24/2  και την Κυριακή 25/2 και να τιμήσουν με τη παρουσία τους, τους τρεις ήρωες, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο συμπατριώτης μας Χριστόδουλος Καραθανάσης».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου

Νικόλαος Κατρακάζος

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »