Η «Ανατροπή» επισκέφθηκε την Καλλιθέα

Μεγάλη επιτυχία είχαν οι εκδηλώσεις της ΕΕΔΥΕ στη Σάμο

Την Τετάρτη 18 Ιουλίου, η “Ανατροπή” επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα της Καλλιθέας. Η Καλλιθέα είναι το δυτικότερο χωριό της Σάμου, απέχει από τα Βοτσαλάκια περίπου 16 χιλιόμετρα και σε αυτήν διαμένουν 120 περίπου μόνιμοι κάτοικοι.

Στο χωριό αυτό, το καλοκαίρι διαμένουν πολλοί περισσότεροι, άτομα που ως επί το πλείστων κατάγονται από αυτήν την κοινότητα. Έντονο πρόβλημα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, που στα τελευταία χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα ουσιαστικό για την επίλυσή του, είναι η ανεπάρκεια νερού ύδρευσης.

Στη συζήτηση με τους παρευρισκομένους αναλύθηκαν διάφορα θέματα από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ανατροπή”, Χρήστο Χατζηχριστοδούλου, αναλύθηκαν οι άξονες ορθής διοίκησης και προτεραιοτήτων, όπως επίσης και διάφορα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους.

00AnatropiMesogeio02

Μεταξύ άλλων, εκτός από τις βασικές προτεραιότητες που πρέπει να βάζει η κάθε δημοτική αρχή, καθαριότητα, αγροτική οδοποιία, δημοτικός φωτισμός, η δημοτική παράταξη “Ανατροπή” βάζει ως βασικές προτεραιότητες για την συγκεκριμένη κοινότητα, οι οποίες θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων, αλλά και θα συντελέσουν στην πρόληψη έκτακτων περιστατικών, τις εξής:

Επίλυση του προβλήματος της ανεπάρκειας του νερού ύδρευσης (μάστευση της πηγής Μαμής, επισκευή και συντήρηση, και δημιουργία δεξαμενής νερού στο χωριό).

Κατασκευή δασικού δρόμου προς το πυροφυλάκειο της Μεγάλης Πέτρας.

00Elia

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο Δημήτρης Έλληνας

Δημήτρης Έλληνας: Η Σάμος πιστεύω βρίσκεται σε μια κατάσταση «γαρνιτούρας» στους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο τουριστικός πράκτορας και δημοτικός σύμβουλος, κ. Δημήτρης Έλληνας. Ο τουρισμός στη Σάμο τελείωσε απότομα λόγω

Περισσότερα »
Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη την Κυριακή (25/10) στην ευρύτερη περιοχή του Καρλοβασίου στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου, ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ειδικότερα,

Περισσότερα »