Εκπαιδευτική Εκδρομή «Μαυρογένειου» ΕΠΑ.Λ Σάμου στην Αθήνα με την Ομάδα Ραδιοφώνου

Εκπαιδευτική Εκδρομή «Μαυρογένειου» ΕΠΑ.Λ Σάμου στην Αθήνα με την Ομάδα Ραδιοφώνου

Μια εντυπωσιακή εκπαιδευτική εκδρομή υλοποίησε στην Αθήνα μαθητική ομάδα του “Μαυρογένειου” ΕΠΑ.Λ Σάμου και του Εργαστηριακού Κέντρου Σάμου στο πλαίσιο Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων με θέμα το Ραδιόφωνο και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα στούντιο του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ, να γνωρίσουν τεχνικούς και δημοσιογράφους αλλά και να παρακολουθήσουν τη ροή ζωντανών εκπομπών. Με πολύ μεγάλη χαρά η αποστολή επισκέφθηκε στο γραφείο του τον Σαμιώτη δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά ο οποίος υποδέχθηκε θερμά μαθητές και καθηγητές.

Μια ανεπανάληπτη εμπειρία έζησαν όλοι συμμετέχοντας ως κοινό στη ζωντανή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά “Καλό Μεσημεράκι”, ενώ παρακολούθησαν και τη θεατρική παράσταση “Βερβερίτσα’ στο Θέατρο Λαμπέτη.

Πραγματοποιήθηκαν επίσης επισκέψεις στο Πλανητάριο, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης καθώς το Μουσείο της Ακρόπολης, τη Βουλή και τον Βασιλικό κήπο. Περπάτησαν την Ερμού και περιηγήθηκαν στο Μοναστηράκι.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για την άψογη συμπεριφορά τους και τη συνεργασία με τους καθηγητές τους, καθώς και στους εκπαιδευτικούς Φαλκώνα Καραγιάννη και Ευθύμιο Ευαγγέλου που συνόδεψαν και συντόνισαν αυτή την εκπαιδευτική επίσκεψη. Επίσης στο Γραφείο Ταξιδιών ‘Proorismos Travel’ και την κα Γιασεμή Σεβαστάκη για την άρτια οργάνωση της εκδρομής.

Να σημειωθεί ότι το Πρόγραμμα αυτό υλοποιείται από το Μαυρογένειο ΕΠΑ.Λ Σάμου και το Εργαστηριακό Κέντρο Σάμου με πολύ μεγάλη επιτυχία, αφού πέρα από τις εκπαιδευτικές συναντήσεις εδώ και χρόνια λειτουργεί και το μαθητικό ηλεκτρονικό ραδιόφωνο «Μαυρογένειο ΕΠΑ.Λ Σάμου Radio” το οποίο έχει κερδίσει την αγάπη πολλών ακροατών. 

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ …                                                                                                            

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: Ο Μουτζούρης με τα λόγια. Εμείς προχωράμε σε πράξεις και καλούμε σε συστράτευση

Συμπαράταξη Πολιτών: Ενίσχυση των επιχειρήσεων λόγω πανδημίας

Αύξηση Προϋπολογισμού της Δράσης  ‘’Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου’’ κ.Περιφερειάρχη , αγαπητοί συνάδελφοι και αγαπητές

Περισσότερα »
Παρεμβάσεις της ΛΑΣ Ανατολικής Σάμου για τη νέα σχολική χρονιά και Μεσόγειο

Ερωτήματα της Λαϊκής Συσπείρωσης για την πορεία της μελισσοκομίας

Κ. Αντιπεριφερειάρχη Το τελευταίο διάστημα οι μελισσοκόμοι της Σάμου αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα από τις καιρικές συνθήκες που επικράτησαν τον περασμένο Μάιο, γεγονός πού δεν επέτρεψε

Περισσότερα »