Ευχαριστήριο του Φιλοζωϊκού Σωματείου Σάμου – Samos Animal Welfare Association

Μεγάλη επιτυχία είχαν οι εκδηλώσεις της ΕΕΔΥΕ στη Σάμο

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (6-7/10/2018) πραγματοποιήθηκε στη Σάμο με μεγάλη επιτυχία για άλλη μια φορά ένας από τους βασικούς στόχους του σωματείου μας: Οι μαζικές στειρώσεις αδέσποτων σκύλων στο νησί μας. Σ’ αυτή μας την προσπάθεια βρήκαμε ανταπόκριση τόσο από την πολιτεία όσο και από την κοινωνία γι αυτό θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε όλους από καρδιάς για την αρωγή τους.

00Ktiniatroi01

-Ευχαριστούμε θερμά το Δίκτυο Εθελοντών Κτηνιάτρων του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου και πιο συγκεκριμένα τους εθελοντές κτηνιάτρους ΕΥΔΟΚΙΑ ΚΟΝΤΟΡΕΠΑΝΙΔΟΥ, ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΡΔΑΚΟΥ, ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ και ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ για αυτήν την σπουδαία δραστηριότητα. Το Σαββατοκύριακο στειρώθηκαν και ταυτοποιήθηκαν (με ηλεκτρονική σήμανση) 45 αδέσποτα.

00Ktiniatroi07

Επίσης έγιναν τεστ Καλααζάρ, τα οποία ευτυχώς ήταν όλα αρνητικά. Η εξαιρετική επαγγελματικότητα και η άψογη συνεργασία μεταξύ των μελλών της ομάδας σε συνδυασμό με ευαισθησία, αγάπη και ενδιαφέρον για τα αδέσποτα μας ενθουσίασαν. Ν’ αναφέρουμε, πως όλα τα σκυλάκια είναι μια χαρά και η ανάρρωση τους πάει θαυμάσια. Ευχόμαστε και ευελπιστούμε σε μια μελλοντική συνεργασία.

00Ktiniatroi02

-Ευχαριστούμε πολύ τον κτηνίατρο Αντώνιο Καραμηνά, ο οποίος παραχώρησε το κτηνιατρείο του για αυτήν τη σπουδαία δραστηριότητα. Πρόθυμη όπως πάντα μας βοήθησε επίσης η συνεργάτης του κ. Καραμηνά, η κα Κική Δεσποίνη. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους κτηνιάτρους της Σάμου, που συναίνεσαν από πέρυσι να πραγματοποιηθούν μαζικές στειρώσεις για αδέσποτα από εθελοντές.

-Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και τον κ. Τσολακάκη. Ο Δήμος έκανε την επίσημη πρόσκληση και ανέλαβε τα έξοδα των εισιτηρίων των εθελοντών και την διατροφή τους καθώς επίσης των αναλώσιμων.

00Ktiniatroi05

-Ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο AIOLIS, το οποίο προσέφερε δωρεάν την φιλοξενία των τεσσάρων εθελοντών κτηνίατρων.

-Επίσης ευχαριστούμε πολύ την κα Κλεοπάτρα Δελαβέρη και τα παιδιά του Αρχιπελάγους για την σημαντική βοήθεια τους στο κτηνιατρείο, στην μεταφορά των αδέσποτων και στο καταφύγιο.

00Ktiniatroi06

-Τέλος ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους φίλους του σωματείου για την συμμετοχή τους σε αυτή τη δράση, των οποίων η προσφορά έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να πραγματοποιηθεί ο στόχος όλων μας.

00Ktiniatroi04

00Elia

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας από τον ισχυρό σεισμό βόρεια της Σάμου. Η ανάλυση των σεισμολογικών δεδομένων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, παρουσιάζουν μια

Περισσότερα »