Αποχαιρετά τη Σάμο λόγω μετάθεσης ο Λιμενάρχης Νίκος Κωνσταντέλλης

Αποχαιρετά τη Σάμο λόγω μετάθεσης ο Λιμενάρχης Νίκος Κωνσταντέλλης

Τέλος εποχής για τον Λιμενάρχη Σάμου κ. Νίκο Κωνσταντέλλη, ο οποίος έπειτα από εννέα χρόνια παραμονής στο Λιμεναρχείο Σάμου, με απόφαση του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος μετατίθεται ως Προξενικός (Ναυτικός) Ακόλουθος στη Νέα Υόρκη. Μέχρι να τοποθετηθεί νέος Λιμενάρχης, καθήκοντα Λιμενάρχη θα εκτελεί ο Υπολιμενάρχης κ. Αντώνης Ραπατζίκος, ο οποίος όμως και αυτός σε σύντομο χρονικό διάστημα μετατίθεται σε υπηρεσία του Υπουργείου.

00Limenarxis

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Αντιπλοίαρχος Λ.Σ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΗΣ Νικόλαος γεννήθηκε στη Μυτιλήνη και έζησε τα μαθητικά του χρόνια στη Καλλονή Λέσβου.

Είναι απόφοιτος του Πάντειου Πανεπιστημίου – Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων. Αφού υπηρέτησε θητεία 15 μηνών στο Στρατό Ξηράς (Τεθωρακισμένα ) ως έφεδρος λοχίας , το 1998 εισήχθη στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και το 1999 ονομάστηκε Σημαιοφόρος Λ.Σ. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σε θέματα μετανάστευσης, ασφάλειας, προστασίας θαλασσίου περιβάλλοντος .

Έχει υπηρετήσει σε μάχιμες υπηρεσίες του Βορειοανατολικού Αιγαίου (Κ.Λ.Χίου – Λ/Χ Σάμου) , από το 2011 εκτελεί χρέη Λιμενάρχη Σάμου και το Μάρτιο 2020 πρόκειται να μετατεθεί στην Νέα Υόρκη ως ναυτιλιακός ακόλουθος. Μιλάει αγγλικά, κάτοχος πτυχίου Aγγλικών επιπέδου C2 (Proficiency) .

Είναι παντρεμένος και πατέρας μιας κόρης.

00Limenarxis02

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Νικόλαος Κωνσταντέλλης αναφέρει:

«Με ιδιαίτερη συγκίνηση και ανάμεικτα συναισθήματα ολοκληρώνεται ο κύκλος μου ως Λιμενάρχης Σάμου.

Έπειτα από εννέα συναπτά έτη αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου σε όλους τους πολίτες των νήσων Σάμου, Ικαρίας, Φούρνων και Αγαθονησίου για την αγάπη και την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλαν και δεν θα μπορούσα να ξεχάσω. Εύχομαι από καρδιάς ο Θεός να σας έχει πάντα καλά.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω για την πολύτιμη συνεργασία, καθοδήγηση και υποστήριξη τον Μητροπολίτη Σάμου –Ικαρίας & Κορσεών, τους Εισαγγελικούς και Δικαστικούς Λειτουργούς, το Βουλευτή Σάμου, τους Αντιπεριφερειάρχες Σάμου, τους Δημάρχους Ανατολικής και Δυτικής Σάμου, το Διοικητή της 79 ΑΔΤΕ, τον Αστυνομικό Διευθυντή και Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας .

Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την στήριξη που εκδήλωσαν και ανάδειξαν το έργο της Υπηρεσίας μας.

Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω το προσωπικό του Λ/Χ Σάμου, του Λ/Σ Ευδήλου, του Λ/Σ Αγ. Κηρύκου, του Α΄Λ/Τ Σάμου (Πυθαγόρειο), του Λ/Σ Καρλοβάσου, του Λ/Σ Φούρνων και του Λ/Φ Αγαθονησίου για την στήριξή τους καθώς και για την προσπάθεια που καθημερινώς καταβάλλουν .

Δε θα μπορούσα να παραλείψω το Σύλλογο Αυτοδυτών Σάμου και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Σάμου, οι οποίοι προσέτρεχαν αγόγγυστα σε κάθε κλήση της Υπηρεσίας μας καθώς και όλους τους συναλλασσόμενους με την Υπηρεσία μας ναυτικούς πράκτορες, πλοίαρχους, πληρώματα των πλοίων, τη Μαρίνα Σάμου και τη Silk Oil.  

00Limenarxis03

Θα ήταν παράλειψή μου να μην αναφερθώ στην οικογένειά μου η οποία διαχρονικά με στηρίζει αδιαμαρτύρητα.

Τέλος παρακαλώ όλους σας όπως να στηρίξετε το νέο Λιμενάρχη συνδράμοντας το έργο των Λιμενικών.

Σας εύχομαι κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Καλή αντάμωση.

ΣΑΜΟΣ 18-02-2020

ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΣΑΜΟΥ  

ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. Κωνσταντέλλη Νικόλαος»

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα