Ο Βουλευτής Σάμου Χρ. Στεφανάδης στην παρουσίαση του εθνικού προγράμματος «ΑΙΓΙΣ»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Άγιο Φως: Με έκτακτη πτήση στη Σάμο

Άγιο Φως: Με έκτακτη πτήση στη Σάμο

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου θα φτάσει στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα το Άγιο Φως μεταφέροντας μαζί του το χαρμόσυνο αναστάσιμο μήνυμα. Με προγραμματισμένες αλλά και έκτακτες, ειδικές, πτήσεις

Ο Βουλευτής Σάμου Χρ. Στεφανάδης στην παρουσίαση του εθνικού προγράμματος «ΑΙΓΙΣ»

Ο Βουλευτής Χριστόδουλος Στεφανάδης, παραβρέθηκε στην παρουσίαση από τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Κικίλια,  του εθνικού προγράμματος «ΑΙΓΙΣ», ενός  πρωτόγνωρου για τα Ελληνικά δεδομένα προγράμματος ύψους δύο δισεκατομυρίων εκατό εκατομμυρίων Ευρώ (!), που θα αναμορφώσει ταχύτατα την Πολιτική Προστασία της χώρας μας.

Σε ένα δυστοπικό φυσικό περιβάλλον, που διαμορφώνεται προοδευτικά με την δυσμενή κλιματική αλλαγή που βιώνουμε και τις ασύμμετρες απειλές από φυσικές καταστροφές που συνεχώς προκύπτουν, η πολιτική προστασία είναι πρώτη προτεραιότητα της Κυβέρνησης.

Σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο, με την παρουσία του Πρωθυπουργού, όλης της Κυβέρνησης, της Ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και πολυπληθή παρουσία του Πυροσβεστικού Σώματος, παρουσιάστηκε το εμβληματικό πρόγραμμα ΑΙΓΙΣ.

Ο Υπουργός Βασίλης Κικίλιας ανέπτυξε λεπτομερώς όλο το πρόγραμμα που περιλαμβάνει σε τέσσερις άξονες, όλες τις δράσεις που αφορούν υλικοτεχνική υποδομή, οργάνωση, αποκέντρωση υπηρεσιών και προσωπικό.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, επεσήμανε την αμετακίνητη απόφαση της Κυβέρνησης, να οχυρωθεί η χώρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από κάθε φυσική καταστροφή που στο μέλλον ενδεχόμενα θα προκύψει.

Ένας νέος Πατριωτισμός είναι απαραίτητο να δομηθεί. Παράλληλα με την επαγρύπνηση για τους εξωτερικούς εχθρούς, ένας πατριωτισμός για την προστασία της πατρίδας από τα στοιχεία της φύσης που με “όχημα” την κλιματική αλλαγή, μας απειλούν όσο ποτέ άλλοτε…

Ειδικά για τη Σάμο και τα άλλα νησιά του Νομού μας, μετά τις τραυματικές εμπειρίες των τελευταίων ετών, αυτό μας αφορά άμεσα.

Για τους ανθρώπους, για τις περιουσίες, για τον φυσικό μας πλούτο!

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΣΑΜΟΥ

ΣΤΕΦΑΝΑΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ